Bine ai venit printre noi!
Funda = Cocarda oranj = Răspuns câştigător = 100 de puncte.
Este un fel de "Mulţumesc". În acest fel îi mulţumeşti celui, care te-a ajutat cel mai mult, răspunsul căruia a fost cel mai bun, din punctul tău de vedere.
Când te vei hotărâ, ce răspuns este cel mai bun/folositor (în mod normal ai maxim 5 zile la dispoziţie), va trebui să dai clic pe "Declară răspuns câştigător" în dreapta răspunsului preferat, iar apoi să dai clic pe "OK". E simplu.
Şi mai ceva, dacă după cele 5 zile, pe care le ai la dispoziţie din ziua, în care ai postat întrebarea, nu ai ales câştigătorul, iar cel puţin un răspuns are minim 5 voturi (în total) de "inteligent" şi/sau "folositor", atunci răspunsul câştigător va fi selectat automat de roboţel TPU (în funcţie de numărul de voturi). Însă dacă nici un răspuns n-a strâns cele 5 voturi până în a 5-a zi, atunci vei putea singur să hotărăşti, când şi dacă vrei să premiezi vreun răspuns.
Citeşte şi Întrebările frecvente: http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente! O să găseşti multe răspunsuri şi aici. Succes! Numai bine!
Funditele se dau cand cineva raspunde la intrebarea ta. E semnul acela cu numarul unu dai click pe el si aia e fundita imi dai mie una?
Pentru început. Bun venit Teo!
Fundița se dă foarte simplu, în dreapta apare o fundița, incolora, tu dai click pe ea, doar dacă crezi ca acel răspuns este cel mai bun.
De ex poți să mi-o dai mie!
BAFTA :*.
Intri pe intrebarea pe care ai pus-o si astepti sa primesti raspunsurile dupa ce este aprobata intrebarea iti apare in dreptul fiecarui raspuns o fundita gri dai pe fundita din dreptul carui raspuns vrei sa dai fundita!
Si acum cred ca ai inteles! Nu?! I-a sa vad poti sa imi dai o Fundita?:*
Sper ca te-am ajutat:*:*:*te rog fundita:
La raspunsul meu in parta dreapta este o pamblica(fundita) dai click pe ea si mi-ai dat fundita! Succes!
Buna, fiecare raspuns pe care-l primesti de la diferiti utilizatori, cum sunt si eu acum, iti ofer un raspuns, vei observa in dreapta contextului o iconita cu "declara castigator" sau ceva de genu "ofera funda" nu mai tin minte exact. O zi buna si bafta la cat mai multe fundite! (Cel ce primeste fundita de la tine e selectat ca raspunsul cel castigator, care ti-a oferit un raspuns satisfacator)
Deasupra raspunsurilor pe care le primesti la o intrebare este cate o fundita gri iar cand pui clickul pe ea devine portocalie.Atunci cand vrei sa dai fundita, alegi raspunsul care ti se pare tie cel mai folositor si dai clic pe fundita aia de deasupra raspunsului dupa care ok si gata. Fundita apare numai daca ai mai multe raspunsuri
Buna si bine ai venit printre noi!
Utilizatorii care au pus intrebarea dau funda raspunsului care li se pare cel mai bun/explicit/sugestiv etc. (in functie de preferinte). Funda se acorda prin apasarea funditzei gri(cu nr-ul 1 scris pe ea. care prin atingerea ei cu mouse-ul devine rosie). Iti va aparea intrebarea: "Esti sigur ca vrei sa declari acest raspuns castigator?" si ai optiunile: 1. OK(si declari raspunsul castigator, adica ii dai funda user-ului care a dat raspunsul) sau 2. Cancel, daca vrei sa selectezi alt raspuns/ sa te mai gandesti etc.
Pentru mai multe detalii citeste: http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente
O zi buna!
Buna si bine ai venit!
Utilizatorii care au pus intrebarea dau funda raspunsului care li se pare cel mai bun/explicit/sugestiv etc. (in functie de preferinte). Funda se acorda prin apasarea funditzei gri(cu nr-ul 1 scris pe ea. care prin atingerea ei cu mouse-ul devine rosie). Iti va aparea intrebarea: "Esti sigur ca vrei sa declari acest raspuns castigator?" si ai optiunile: 1. OK(si declari raspunsul castigator, adica ii dai funda user-ului care a dat raspunsul) sau 2. Cancel, daca vrei sa selectezi alt raspuns/ sa te mai gandesti etc.
Pentru mai multe detalii citeste: http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente
O zi buna!
Dienutsaa întreabă:
Helpmeeveryday întreabă: