Buna si eu am avut aceeasi problema.Nu poti vota userii la profil, ci la raspunsul care il dai. De ex. In dreapta cu scris mic, albaastru, putin mai jos dupa raspunsul meu de acum Scrie Evalueaza/Raporteaza. Dai pe Evalueaza si alegi dintre folositor, nefolositor, amuzant, inteligent, si inca una. nu poti vota propriile postari si nici un singur raspuns de doua ori. Votul care il dai va fi inregistrat imediat, dar pe site apare in 15 minute. Funda?
Buna
Intri pe fiecare categorie si te uiti la raspunsuri, iar acolo unde crezi ca ai un vot de dat, o poti face
Sub fiecare raspuns exista optiunea Evalueaza, dai click si iti apar niste casute cu voturi..folositor, inteligent etc.tu bifezi ce casute vrei tu in functie de calitatea raspunsului respectiv, apoi dai click pe celalalt Evalueaza pentru a fi inregistrate voturile...vad ca esti user senior, deci poti vota.
O zi buna
Bună!
"23. Cum votez un raspuns?
Pentru a vota un raspuns, da click pe optiunea de "Evalueaza" si selecteaza calificativul dorit. Votul tau va fi inregistrat imediat, iar pe site va fi afisat intr-un interval de 15 minute. Nu iti poti vota propriile postari si nici nu poti vota acelasi raspuns de doua ori. " - SURSA :
http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente#23
Toate cele bune.
Nu poti sa votezi utilizatorii, ci doar raspunsurile lor:
Sub fiecare raspuns, dai click pe "Evalueaza" si selectezi una dintrele cele 5 optiuni: Folositor, Nefolositor, Amuzant, Inteligent sau Eronat.
Sau sa votezi intrebarile:
Daca ai activat in "Setari", optiune "Chestionar Evaluare intrebare", dupa ce raspunzi la o intrebare, apare un chestionar pe care il completezi.
Pt a vota un raspuns trebuie sa ai rank de Senior(adica 100 de raspunsuri date in comunitate si 10 zile de la creearea contului!)
Cum votez un raspuns?
Pentru a vota un raspuns, da click pe optiunea de "Evalueaza" si selecteaza calificativul dorit. Votul tau va fi inregistrat imediat, iar pe site va fi afisat intr-un interval de 15 minute. Nu iti poti vota propriile postari si nici nu poti vota acelasi raspuns de doua ori.
Pentru a vota un raspuns, da click pe optiunea de "Evalueaza" si selecteaza calificativul dorit. Votul tau va fi inregistrat imediat, iar pe site va fi afisat intr-un interval de 15 minute. Nu iti poti vota propriile postari si nici nu poti vota acelasi raspuns de doua ori.
Ionut299273 întreabă: