Buna Irina!
In primul rand,un cont pe TPU,ti se sterge destul de greu!
Si eu,pe cand eram junior,am vrut sa mi sterg contul,deoarece,primeam multe jignirii de la unii useri,fara sa le fii facut nimic.
Atunci,mi am dat seama ca,cel mai ok,ar fi sa renunt eu.
Ideea este ca,in momentul in care spui ca esti junior,ca esti nou pe TPU,tii se dau o multitudine de raspunsuri uluitoare,care efectiv te lasa mut,dar,mi am pus abintia si am devenit senior,desi,le scrisesem suficiente msg celor de la TPU,ca doresc sa mii se stearga contul.
Din noiembrie sunt pe TPU si uite ca nu mii l au sters nici acum,deci,se sterge foarte greu un cont!
Acum, intr adevar, nu mi mai doresc eu!
Numai bine!
Nu-mi spune ca vrei sa scapi de TPU deoarece ai sa ramai aici pe veci, o sa ramanem prieteni :X 4ever
Trimiţi o cerere la Contact http://www.TPU.ro/contact şi în mod normal în câteva zile contul tău va fi şters.
Dacă nu, mai insişti cu mesajele.
Succes.
Pai tin sa te anunt Alexandra ca,prima data am cerut in scris sa mii se stearga contul,pentru ca primeam multe jignirii nefondate,apoi tu mi ai raspuns ca,pot sa ti scrii mereu despre acei usei care fac asta,dar nu ai mentionat nimic de stergerea contului,nici ca o sa mi l stergeti,nici ca nu! Dupa eu ti am scris in continuarea ca,nu mi doresc altceva decat stergerea contului si ti am enumerat si niste useri care la timpul acela,imi adusese jigniri. De atunci nici nu mi ai mai scris,dar daca e asa cum spui tu,de ce, nu mi l ai sters atunci cand ti am scris? Pt ca, mie nu mi a venit nici o confirmare de primire! Acum nu mi mai doresc eu sa plec! Pa!