Nu știu la cine te referi, dar un om fericit in viața personală, nu ar fi făcut asta.
Nu trebuie sa te razbuni, daca te razbuni inseamna ca esti ca el, lasa-l in pace, indiferenta doare mai tare decat daca te iei de el.
Eu am doar un singur ignore si anume lui PandoraV alias Rosalia, Rozenn, ca se lua de mine aiurea si tot scria pe unde scriam eu contra mea aiurea.
In rest nu am dat la nimeni.
Asa ca sa o vad acu cum mai scrie.
Si mie mi-au dat alti prosti ignore pentru ca atata ii duce mintea, desi nu le-am facut nimic, dar tot ei se fac de cacao.
Ca unu mai destept nu da ignore decat daca te iei de el in prostie.
Drept, si mie tot mi-au dat ignor vreo cateva persoane care nu l-am facut nimic rau, CristiDinBucuresti Dracula (Asta mia numit mama fara nici un motiv cu schizofrenica, esti schizofrenic ca mata, mars de pe TPU, asa mi-a zis) Jacktailor si selena TPU, doar atatia mi-au dat ignor si eu ignor pe cineva, pe toti astia si pe evil, care mi-a zis ca am probleme cu capu cand am scris la intrebarea recomandata de pe TPU delicatesa preferata de la MC.
CristiDinBucuresti da ignore la multi aiurea, dar si altii.
Sa dai ignore cand cineva face ceva rau e una, si e alta cand dai degeaba.
Mosotti iar a uitat să-și ia medicamentele.
Modalitatea prin care poți aduce la cunoștiință acel lucru, este să faci un screenshot și să-l trimiți adminei aici: https://www.tpu.ro/contact
anonim_4396 întreabă:
Ionut299273 întreabă: