| adytza0700 a întrebat:

Cum votez un raspuns?

Răspuns Câştigător
| Karinakari99 a răspuns:

Înainte de toate, te rog, citeşte întrebările frecvente fiindcă eşti membru nou ( http://www.TPU.ro/intrebari-frecvente )!
Pentru a vota un răspuns procedezi astfel:
-te uiţi în josul fiecărui răspuns
-acolo se află " răspunsul este folositor,inteligent, stupid etc. "
-dai click pe un punctuleţ din susul calificativul care doreşti să-l acorzi
-dai click pe acel văzut care se deschide la culoarea portocaliu de îndată ce ai apăsat pe punctuleţ.
Dar, fiindcă eşti membru " junior " nu poţi vota până n-ajungi " senior ". Pentru a ajunge membru " senior " trebuie să ai 10 zile de la data înregistrării tale pe TPU şi 100 de răspunsuri.Deci,va dura ceva timp până vei devenii " senior " şi vei putea vota.
Eu ţi-am spus cum poţi vota, dar nu ignora pentru faptul că eşti " junior " şi nu poţi vota! Păstreză-l pentru mai târziu când vei fi " senior " şi vei putea vota.
Mult succes şi bun venit pe TPU! Cum ţi-am spus mai sus te rog, să citeşti întrebările frecvente pentru a găsii mai multe răspunsuri că eşti membru nou.

5 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Pentru a vota un raspuns este suficient sa dai click pe una (sau mai multe) dintre casutele care corespund calificativului dorit, situate sub raspunsul respectiv, apoi click pe bifa din dreapta. Votul tau va fi inregistrat imediat, iar pe site va fi afisat intr-un interval de 15 minute. Nu iti poti vota propriile postari si nici nu poti vota acelasi raspuns de doua ori

| catalin99grigore a răspuns:

Daca esti junior nu poti pentru ca trebuie sa treaca 10 zile de cand ai contul si sa dai 100 de raspunsuri da poti da funite...imi dai mie una plss

| secretsisecret a răspuns:

Sub orice raspuns gasesti,, folositor, nefolositor, amuzant, inteligent, tupid." dai clik pe un patrat s-au pe un certc si votezi de sub fiecare raspuns apoi dai clik pe patratul gri dar daca esti junior nu o sa te lase trebuie sa ai minim 10 zile de activitate si 100 de raspunsuri raspunsurile nu pera conteaza poti deveni si pe la 70 de raspunsuri daca ai activitate.

| liiaa a răspuns:

Sub raspunsul primit scrie folositor inteligent amuzant stupid etc. Apesi pe un cerculet si in cerc apare un punct negru.Atunci ai otat un raspuns.

| adrian_4038 a răspuns:

La orcate raspuns pe care il primesti la o intrebare apare jos amuzant, inteligent, folositor, etc dai click pe care vrei sai dai voteaza.

Întrebări similare