anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca adresa de mail cu care sunt inregistrat o folosesc numai pentru TPU, cum se face ca primesc foarte des mailuri de la diverse firme de publicitate? De unde au ele adresa mea de mail? Sa inteleg ca redactia se preteaza la astfel de gainarii?

Răspuns Câştigător
| TPU.ro a răspuns:

In termenii si conditiile de utilizare al site-ului TPU.ro este mentionat faptul ca indeplinim cerintele de securitate a datelor cu caracter personal. Nu facem publice adresele de e-mail sau alte detalii personale si nici nu le comercializam.
Te poti documenta in legatura cu spam-ul si cum functioneaza aceasta industrie. Uite aici cateva detalii: http://email.about.com/od/spamandgettingridofit/a/spam_finds_you.htm

Alexandra - TPU

| neutrino a răspuns (pentru TPU.ro):

Multumesc pentru raspuns, dar, crede-ma ca nu pot crede ioc in ceea ce mi-ai spus, dar nu tu porti vina celor intamplate. La fel ca si adresa de mail, si intrebarea mea se tot plimba la diferite sectiuni, numai pe sectiunea unde am pus-o, nu o mai gasesc!

16 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Esti sigur ca folosesti mail ul doar aici si nu l ai mai folosit nicaieri? ca daca e asa cum zici tu probabil cineva face publice adresele de mail din bd TPU.

| neutrino a răspuns (pentru suntserios):

Adresa pe care o folosesc aici am facut-o special pentru TPU.

| neutrino a răspuns:

Alo? Redactia? Eu nu am pus aceasta intrebare pe aceasta sectiune!

| Fatamuntilor a răspuns (pentru neutrino):

laughing A trecut de la legislatie, la adolescenti, acum la totul despre TPU in 2-3 ore!
Dar intrebarea ta a primit raspunsul si din partea Alexandrei!

| neutrino a răspuns:

Eu am pus acesta intrebare pe sectiunea Legislatie, dorind sa stiu conform carei legi aceasta redactie pune la dispozitia firmelor de publicitate adresa mea de mail si cat de legal este acest lucru. Drept raspuns, redactia mi-a plimbat intrebarea prin diferite sectiuni, inclusiv pe la Adolescenti (?!) si acum a lasat-o sa se dospeasca aici, unde nu prea o mai vede nimeni. De ce oare are redactia aceasta atitudine? Atitudine cel putin ciudata, asta ca sa nu zic altceva si altcumva.

Tocmai aici e vazuta unde trebuie, drept dovada ca ai si priit raspunsul din partea admilor...
Nu da vina doar pe fete, sunt useri care pot muta intrebari, inclusuv cu ajutorul acelui chestionar.

| neutrino a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Nu am dat vina pe fete si consider interventia ta total neavenita. O seara buna!

| Fatamuntilor a răspuns:

Te loghezi prin faceook?
Ca din cate stiu eu acolo este si e-maiul tau iar firmele au cont si acolo si asta urmaresc!
Si eu primesc emaiuri, dar sunt logata prin facebook.

Nu. Folosesc clasicul Yahoo Mail! Si numai pentru TPU.

Si eu mai primesc mailuri prin yahoo, mai rar cei drept.Nu sunt asa deranjta, dar totusi m-ar interesa!
Totusi cred ca redactia are treburi mai bune decat sa imprastie e-malurile noastre...

Eu astept si " pozitia" redactiei.

Ai trimis sesizarea Cristinei? Ca aici astepti mult si bine laughing
Sau posteaza si la,, totul despre TPU'!

Rezolvarea acestei probleme o depaseste pe frumoasa Cristina.

| IsabelaIssa a răspuns:

Eh, dar mie de unde imi ia numarul de telefon sa imi trimita numai spam-uri?

| RasturnicaSiTrixy a răspuns:

Am fost programator 9 luni la TPU.ro. Firma nu comercializeaza datele personale ale utilizatorilor iar angajatii au acces doar la baza de date de pe development cu date dummy, plus ca dau cu subsemnatul pe ele. Faptul ca primesti spam pe o adresa gratuita folosita numai pentru TPU, nu inseamna ca Yahoo Corp. nu are voie sa iti vanda/foloseasca datele (cum face si Google dealfel). Sau poate ai avut un virus in PC-ul tau, sau in PC-ul unui cunoscut care a avut adresa ta in "address book", care a trimis la serverul parinte datele tale personale. Posibilitati sunt infinite (vorbesc dintr-o experienta similara)