NOname
| NOname a întrebat:

Dacă ai fi administratorul site-ului (TPU), ce ai schimba la el?

Răspuns Câştigător
| Cezar a răspuns:

- Păi în primul rând aş alege moderatori care să îşi facă treaba!
- Aş creea un forum în care să socializăm şi acolo, să ne scriem sugestiile referitoare la acest site nu numai pe blog, ar fi mult mai uşor pe un forum.
- Aş creea un chat mult mai instant, e cam aiurea să aştepţi 10 secunde până la afişarea textului.
- Aş angaja un suport tehnic pentru a răspunde tuturor useri care au scris / întrebat la "CONTACT" să şi răspundă
- Ar fii frumos să fie şi "descriere profil " în care să scriem ce gândim un fel de status. Şi tot la profil să fie chenaru "comentarii", să scriem ce dorim despre aceea persoană.
Desigur useru poate să modereze chenaru acela dacă cumva cineva a scris un comentariu jignitor sau ceva de genu acesta!
- Aş mai creea şi un rang gen " Expert, "Userul anului" şi acel rang se ar numi "Legenda TPU ". Adica are o vechime mare şi a trecut de rangul de user al anului. Desigur în profil va avea şi fundiţa de user al anului!
- Să implementez cont VIP cred că ar fi ceva, useri să plătească o sumă de. pentru nişte facilităţi. Această sumă va fi strânsă pentru întreţinerea situ-lui. Şi facilităţi ar fi.ca fiecare întrebare să fie prima din pagină, cu o culoare diferită pentru diferenţare. Să scrie "VIP" ca " Expert TPU " s.a.m.d. Am foarte multe ideei dar nu cred că am timp să vi le spun pe toate!
Cam atât. şi sunt răspunsuri în care sunt de acord, doar unele.
O zii bună.

81 răspunsuri:
| 19marian60 a răspuns:

Cred ca voi incerca urmatoarele:
1Crearea unui program care sa incerce blocarea intrebarilor si raspunsurilor care contin cuvinte obscene, expresii triviale(un program care sa elimine mesajele care contin anumite cuvinte cheie)
2 Sanctionarea "seniorilor" care pe blog sunt educati, manierati emitand idei si teorii care mai de care, iar cand pun o intrebare sau dau un raspuns te coplesesc cu insulte si o gramada de expresii pe care eu unul nici nu pot sa le scriu! Multumesc pentru atentie!(voi incerca sa completez raspunsul)

NOname
| NOname explică (pentru Cezar):

Cezar, foarte interesante propuneri. Mulțumesc.
Dacă mai ai și alte idei, ți-aș fi recunoascatoare, dacă mi le-ai prezenta, când ai timp.

| lenser a răspuns:

Totul! pe acest site se discuta ce vor ei nicidecum ce vrei tu.totul este o cacealma

| bendis92 a răspuns:

As adauga filtre pentru intrebari gen-"De ce nu zboara porcul?" Sincer nu sunt in masura sa comentez pentru ca treaba de administrator e ff solicitanta (bineinteles pe toti din afara pe care ii intrebi zic ca pot face treaba mai buna, cand de fapt nu pot, ca asa e la noilaughing deci ce avem acum e ff bun avand in vedere cati suntem si ca e gratis big grin Keep on the good work! happy

| NoNameJunior a răspuns:

Pe cei care vorbesc vulgar i-as suspenda si la fel ar patii si trolli(cei nesimtiti).
dupa as lasa sa se puna papitoaie(ca la mess)
si as lasa ca si juniorii sa poata trimite mesaje.

NOname
| NOname explică (pentru NoNameJunior):

Annete, Juniorii pot să trimită mesaje private, însă totul depinde de cum are setat profilul cel căruia doresc să-i trimită un mesaj, la "Editare profil" -> "Vreau să primesc mesaje de la:". Sunt 4 opțiuni în total: "Toţi membrii TPU", "Toţi membrii seniori TPU", "Prietenii mei de pe TPU" şi "Nici o persoană".

Când spui "papitoaie", te referi la emoticoane?

| NoNameJunior a răspuns (pentru NOname):

Nu stiam, scuze.
da, prin papitoaie ma refer la emoticoane.

NOname
| NOname explică (pentru NoNameJunior):

Dar și emoticoanele le poți folosi, de aici: http://www.fetesibaieti.ro/yahoo.html.
O zi faină.

| NoNameJunior a răspuns (pentru NOname):

Mersi mult!:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As interzice unele intrebari...si unele raspunsuri... "e" multi anagramati pe aici si multi care nu stiu sa se exprime.

| Ady05 a răspuns:

Sa nu mai existe user junior cum ca ar trebui sa ai 100 de rs aprobate

Apache
| Apache a răspuns:

Categoriile,si as impune restrictie de varsta la anumite categorii!
de asemenea as lasa userii importanti sa baneze userii pe o perioada limitata ...si din banii de pe site, mi-as cumpara un ferrari big grin

| Cocodrilo a răspuns:

Daca as fi implementatorul saitului, as mai umbla pe la formularile in romaneste ale textelor fixe ale saitului. In general ele par a fi foarte bune (nu am facut un studiu amanuntit) dar cel putin una sare in ochi,,Xxx a comentat la raspunsul tau". Nu poti sa comentezi,, la" ceva ci pur si simplu sa,, comentezi ceva". Expresia cu pricina un calc din engleza care din pacate mai scapa.

Ca administrator as incerca sa gasesc o metoda mai eficienta de a filtra mesaje care in mod clar incita la ura si discriminari prostesti.

NOname
| NOname explică (pentru Cocodrilo):

Mulțumesc, Cocodrilo. Bună observație.

| amykool a răspuns:

Nimic e bun asa cum este.Mie imi place cel putin.Tie nu?

NOname
| NOname explică (pentru amykool):

Ba da, Amykool, dar mereu e loc de mai bine. Cred că unele îmbunătățiri se mai pot face.

| Simo0 a răspuns:

Aş face aceste schimbări:

1.Să fie câte un expert la fiecare categorie care să se ocupe de întrebări şi să dea răspunsuri.
2.Să nu mai fie acceptate întrebările puse de copii retardaţi.
3.Să nu mai fie reclame pe TPU.
4.Comicurile să fie puse la,, Comics,, dar, nu toate mâzgâliturile.
5.Suspendarea celor care cerşesc fundiţe şi mai fac şi ochi de căţeluş.
6.Suspendarea celor care sunt sau scriu ca nişte analfabeţi.
7.Să nu pună toată lumea întrebări inutile gen:,,Ce faci?,,,, Cum te cheamă?,,,, Când te-ai născut?,,. Unii oameni au cu adevărat nevoie de ajutor.
Şi multe altele! Sunt prea mulţi miştocari care se cred interesanţi că pun o întrebare tâmpită care doar încurcă.

| Sabin91 a răspuns:

As face sa nu mai fie invidiosi, ipocriti, rautaciosiwinking

| DidyyDyana a răspuns:

Pai.pentru inceput as schimba totul dar mai ales conturile...intrii in cont doar cu email-ul si cu varsta.varsta minima sub 8 ani inclusiv 8 ani!

| ade1997 a răspuns:

Nu as schimba nimic e frumos asa cum e! :X big grin happy

| amykool a răspuns (pentru Apache):

Fain

Întrebări similare