anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca azi de ex. X a dat cele mai multe raspunsuri, pana la ora 23:59 atunci X e castigatorul zilei de azi? Cand se nominalizeaza castigatorul zilei?

Răspuns Câştigător
| Zatharra a răspuns:

1.Da
2.În perioada asta, din cauza sărbătorilor câştigătorii vor fi anunţaţi pe 7 ianuarie.
Peace!

10 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
La câtă răutate am văzut că vrei să oferi răpunsuri, nu neapărat să alergi după un tricou, mai bine lipsă!
Succes!
Pa, pa.

| CautNume a răspuns:

E castigator daca raspunsurile au si fost validate.

| onasis1961 a răspuns:

De regulă, după verificarea răspunsurilor a doua zi la prânz.În această perioadă a sărbătorilor pe 7 ianuarie 2013! sărbători fericite!

| introduaicinumele a răspuns:

Salut,
Pe 7 ianuarie deoarece administratorii si moderatorii si-au luat o mica "vacanta".

| TestPetrut a răspuns:

Da

| Zatharra a răspuns:

Da.După prânz parcă. Merci pentru fundă!

| Zatharra a răspuns:

hee hee

| Zatharra a răspuns:

Păi încă nu se ştie nimic de chestia asta.Un user a fost mai multe zile userul zilei.Nu ştiu dacă a primit de fiecare dată un tricou.Era cineva care a propus să se poată participa doar o dată la userul zilei dar din câte ştiu eu nu s-a hotăeât încă nimic...

| Zatharra a răspuns:

Pe prima pagină, sus apar primii 3 de azi.În dreapta listei scrie ''Tu poţi fi...''.Dai click şi îţi apare o listă, şi undeva scrie ''Campionii pe zile''. Acolo sunt.Nu ştiu dacă ai înţeles prea bine, nu e vina ta e a mea că nu explic deloc binehappy

Răspuns utilizator avertizat