| SporeBox a întrebat:

Daca nici la intrebarea asta nu raspundeti atunci give up. Deci in zilele trecute am pus niste intrebari si chiar aveam nevoie de un raspuns dar nu mi-a raspuns nimeni. Ok. Azi am pus o intrebare la misto ( cea de dinaintea acesteia) ca sa vad cati imi raspund. Cred ca 10 au raspuns. Deci nu aveti un minut liber sa scrieti 3 randuri pentru cineva care are nevoie de ajutor dar aveti 10 ca sa scrieti raspunsuri la misto pentru intrebari la misto? Ce s-a intamplat cu TPU? Nu iti mai raspunde nimeni la intrebari si daca iti raspunde cineva iti raspunde la misto. Pun pariu ca daca se strang macar 2 raspunsuri la intrebarea asta unu e la misto. In trecut parca nu era asa. Tin minte ca anul trecut cand puneam intrebari in prima jumatate de ora raspundea cineva si peste o zi aveam cel putin 5 raspunsuri. Ma gandesc sa imi sterg contul de TPU. In timpul in care imi tot verific notificarile si tot dau refresh-uri as putea sa fac mai multe cautari pe google pana gasesc ceva. In anul asta vad ca multe lucruri au murit cum ar fi Youtube, twitter si toate jocurile pentru telefon. Nu as vrea sa fie si TPU pe acolo. Chiar ar fi folositor daca am avea si comunitate calumea.

5 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Daca nici la intrebarea asta nu raspundeti atunci give up?
Și care e întrebarea aici, acum?
La ce să răspundem? Eu zic să give up.
Zici că și întrebarea precedeentă ai pus-o la mișto,
Asta de acum, nici măcar de mișto nu e.
Ce să facem, oare ce am putea face ca să te putm ajuta?
Pe bune, nu la mișto?

| acerr a răspuns (pentru sadrian46):

Lol

| SporeBox explică (pentru sadrian46):

Observ ca te deranjeaza. De ce? In caz ca nu ai observat acolo sunt niste semne de intrebare. Raspunde la ele daca nu stii la ce sa raspunzi. Oricum cineva ca tine care are cont de TPU de 2-3 luni nu poate intelege ce este si ce a fost TPU. Mai bine nu raspundeai. Iti pierzi timpul degeaba. Nu ai ajutat pe nimeni.

| sadrian46 a răspuns (pentru SporeBox):

Am dat peste 10000 de răspunsuri până acum. Așa că, despre ce vorbești?

| SporeBox explică (pentru sadrian46):

Despre experienta de pe TPU, normal. Pe care o iei dupa ce pui mai mult de 13 intrebari de-a pungul timpului nu cateva raspunsuri cu care ajuti pe cineva si restul de 10000 la misto. Mai bine ai raspunde la alte intrebari pentru ca la asta nu ai motive nici macar sa o citesti. Poti sa ai cate raspunsuri vrei dar asta nu inseamna ca stii ce s-a intamplat in trecutul TPU. Nu mai incerca sa te dai destept ca nu iti iese. Eu am inteles opusul.