Nu cred. De exemplu, şi Brigaela are o poză cu ea.
www.TPU.ro/utilizator/wgem
Şi mai pot da şi alte exemple, cum ar fi Ardnaxur1961.
Dar, pentru siguranţa ta, îţi recomnad să nu îţi pui o astfel de poză la avatar.
Succes! Un an nou fericit!
Ce-ar putea avea cineva cu rasa pura de Brasov, de exemplu?
Doar nebunii isi fac de lucru cu bravii cetateni ai singurului oras in care te poti simti ALTFEL, adica... fara sa existi mirosind bocancii iubitului conducator!
P.P. Abia ieri am prins mobilul secret in mana. Am vazut, am luat la cunostinta.
Da,mai ales cand simti inainte chiar sa-si cumpere bocancii!
Bun e aerul la munte, tocmai am trecut pe-acolo, m-am bucurat scurt si-acum iti doresc 2012 fericit de sub poalele Olimpului, ca Tampa mi s-a terminat!
Treaba ta daca iti pui poza dar o sa te pape gagicile, deja Sharon Stone... pardon, @greece 12 a inceput sa te traga in cursa.
Bey vita,ce stii tu despre gramatica? cred ca vezi,totul, si toate, prin fumul etnobotanicelor pe care le inhalezi 20h pe zi.
Pai ce ma ăla nu se duce la servici, timp berechet sa eu tragi lu' dadica sa iasă scantei, da ai grije sa nu ia dracu' casa foc.
Bai nebunu' dracu', sunt in faza de cercetare... Ca, prea ma face curios
Ce sa mai cercetezi mai, ea si-a dat acceptul "Fereste-ma, Doamne de prieteni" dar tu trebuie sa citesti "De cand te astept"
Bai Mein Fuhrer, in democraatie se lucreaza transparent, s-a dus vremurile cand se lucra dupa perdele.
LA MULTI ANI! amice, sper ca anul care vine sa ne intalnim la un sprit.
Si daca tot esti de-a mea, si tu, si Hombre, si toti nebunii adevarati de pe TPU, va dedic piesa asta:
http://www.youtube.com/watch?v=_RI5nlNc_hU
Sa va fie anul nou un an al implinirilor!
Ma bucur sa vad ca nu-mi porti pica
Vad ca ti-ai dat seama de faptul ca nu ti-am raspuns cu rautate
Primul pas este important Cauta sa te detasezi de problemele personale, cat timp iti expui propriile pareri pe site! Iti va prinde bine.
P.P. Te-ai speriat? Sper ca n-ai ramas ranjita in fata mancarurilor de anul nou
Nu iti port, sigur.
Multumesc de sfaturi. Mi-am dat seama ca nu ai fost rau, de-aia nu am comentat.
Mancarurile de anul nou? Acum s-a apucat mama sa gateasca si incerc si eu sa o ajut.
Intotdeauna (sa fiu sincer... aproape intotdeauna), timpul ne face mai intelepti
P.P. "Sa-i multumesc pe cei din jur, nu-mi aduce decat satisfactie de moment. In rest, caut sa inteleg, ce si cum..."
Citat din cugetarile nebunului Kronstadt!
Sa traiasca toata lumea, numai noi sa nu murim!
http://www.youtube.com/watch?v=2csCmeH1p-8&feature=related
LA MULTI ANI!