Deci...lista ar putea fi foarte lungă... Există mulţi utilizatorii care merită apreciaţi. Voi menţiona doar câteva nume:
Greece12, NOname,Ema,Brigaela,Tweety,Smile,nelul, oz...sunt mai mulţi, dar nu stau prea bine cu memoria. A trecut ceva de când n-am mai intrat pe TPU.
P.S. Vă mulţumesc celor care m-aţi numit şi pe mine. Aveam de gând să uit de site-ul ăsta, dar cred că a fost o idee proastă. Rămân.
@Dumnezău, mulțumescu-ți ție doamne pentru binecuvântata informație ce mi-ai oferit-o prin atotcunoașterea ta sfântă și dreaptă!
Am incercat ce ai zis tu prin mai 2010 cu un pahar de șampanie de țuică de vreo 40° și am rămas fără net o săptămână. Era să intru în comă și să îți văd chipul tău cel preasfânt.
@nony, multumesc .
Ca sa raspund, cu intarziere. apreciez userii care inca mai incearca sa fie seriosi si care nu si-au pierdut "interesul" de-a cotrobai printre intrebari sperand sa gaseasca cateva care merita, chiar merita, citite.
Userii pe care eu ii apreciez sunt urmatorii,si voi zice si de ce[nu cred ca vreti sa fac portrete morale]
AG - o cunosc de pe mess,adica ne stim de mult timp,raspunsurile sunt super/amuzante/filozofice/toate la un loc, de fapt tipa e super, are un simt al umorului mortal.In mai multe cuvinte: super, geniala, funny.De la ea stiu de MCR,si aici inchei, pentru ca daca e sa continui, ar insemna sa vreau Oscarul la cea mai lunga poveste
7h30 - imi place mult tipul,are un umor bestial si raspunsurile lui sunt directe,nu-si bate capul cu toti idiotii si-mi plac gusturile in muzica,din raspunsurile lui,eu il vad chitarist in viitor[apreciez si duritatea]
Jelli - Iarasi,tipa e amuzanta, si dura[asta uneori ma amuza], mi se pare ca seamana oarecum cu 7h30[intr-un mod bun], imi plac raspunsurile ei, de aia o apreciez.Si da @Jelli, esti apreciata
Mhn24- Rad cu lacrimi la raspunsurile lui
Marynna- Ne cunoastem de mici[in realitate],si imi plac raspunsurile ei[D’oh,e logic],pentru ca de aia apreciez.
Adrian-Imi plac la nebunie raspunsurile lui,si personalitatea lui.
ÉrotiqueConseils – Gusturile in muzica si raspunsurile care ma fac sa rad,si imi place ca si personalitate.
WarAndRiot-Tot,raspunsuri,muzica,personalitate, si spun lucrurilor direct.
[Vorbesc din punct de vedere al TPU-ului, nu ma bag in relatii 'particulare']
Pe mine m-au ajutat doua fete azi. ÉrotiqueConseils si Inesa.Si vreau sa mai mentionz ca apreciez foarte tare si cum da legiuitoarea raspunsurile le da scurte si la obiect si Noname ca e de treaba cu toti.
Paul_2305 întreabă:
anonim_4396 întreabă: