| JustOneGirl a întrebat:

Dc le se pare la unii stupid daca le raspund la intrebare ce mi se pare mie corect? adica mai. fiecare are o parare. dc voteaza "stupid" la raspunsul meu? ca acum chiar ca m-am enervat. fiecare are o parare. pe bune acum. ce "desteapta"/ "destept" ar pune "stupid" la o parare personala?

Răspuns Câştigător
| Bunny a răspuns:

Eu nu inteleg de ce te deranjeaza.Un raspuns al tau nu poate fi pe placul tuturor.Si mai sunt unii care dau voturi de stupid din placere.Nu le pune la suflet.E doar o idee virtuala si nu reprezinta o parere persoanala asupra raspunsului tau (neimplicand o justificare). Tu raspunde si incearca sa ii ajuti pe altii, nu pentru a primii "folositor" sau "inteligent". Succeshappy.

3 răspunsuri:
| me1oo a răspuns:

Daca asa considera ei nu cred ca le putem comenta parerea, treci si tu mai departe, nu mai baga in seama chiar tot, poate vor sa te corecteze-li se pare ca raspunsul tau nu are logica(sunt n de variante) acum tu interpretezi cum crezi

| ことみ a răspuns:

Buna Sara.
Nu iti face griji pentru asta, doar nu baga in seama aceste voturi. Unii oameni sunt rautaciosi sau poate raspunsul nu a fost pe placul lor. Asa cum avem dreptul sa raspundem la intrebari, avem dreptul sa si consideram raspunsurile cum vrem.
Bye bye (^_^)/

| AnneMarri a răspuns:

Cum tu n-ai părerea ca alor, îţi dau stupid. Ştii, ei vor să le zici ce vor să audă, nu ce este corect. Dar este problema lor. Şi nu te mai enerva pentru că nu îţi afectează în nici un fel punctajul.
Mie personal, mi se fâlfâie de acel vot.