| Bibi16 a întrebat:

De cate funda ai nevoie ca sa fi expert TPU?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu tine de fundite. Nu conteaza nici ce rank esti. Conteaza mult calitatea raspunsurilor nu cantitatea. Daca ai minim 500 de raspunsuri esti in vizorul adminilor pentru a deveni expert. Am vazut utilizatori pe site cu mai putin de 60 de fundite si erau experti, la fel cum am vazut ulilizatori cu sute de fundite si nu erau. Bafta!

9 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Nu conteaza foarte mult nici Rank-ul, nici vechimea ta pe site si nici numarul de raspunsuri castigatoare (fundite), ci calitatea raspunsurilor, cat de mult ai ajutat. Activitatea trebuie sa fie constanta si de calitate. Singure conditii OBLIGATORII (desi au fost si cateva exceptii) sunt: sa ai in total minim 500 de raspunsuri (le poti da intr-o saptamana sau in luni de zile, nu conteaza) si sa ai un raport (numarul raspunsurilor castigatoare impartit la numarul total de raspunsuri) de minim 10%, adica cel putin un raspuns din 10 trebuie sa fie castigator (conteaza calitatea, nu cantitatea!). Tu trebuie sa indeplinesti toate aceste conditii, iar administratorii vor hotara, cand a venit momentul. Ei au ultimul cuvant. Citeste si aceste postari, plus comentariile: http://www.tpu.ro/blog/?p=601 , http://www.tpu.ro/blog/?p=134&cpage=1#comment-8658 !
Succes! Numai bine!

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Titlul de expert nu depinde de numărul de funde (nu este stabilit un anumit număr la care devii automat expert). Trebuie să ai o activitate susţinută şi îndelungată pe TPU, în teorie cel puţin 500 de răspunsuri şi două luni, în practică cu mult mai mult, să ai multe răspunsuri folositoare, din mai multe domenii ori chiar să fii expert într-un domeniu. Când echipa TPU va considera că îndeplineşti condiţiile şi că meriţi titlul ţi-l va acorda. Succes şi numai bine.

| Karinakari99 a răspuns:

Buna,@Bibi!
Nu exista un numar fix de funde pe care trebuie sa le ai pentru a deveni expert TPU. Daca ai multe raspunsuri folositoare devi expert.
Bye!

Răspuns utilizator avertizat
| WyvernSky a răspuns:

Bună.
Uite regulile
-Trebuie să AI 5000 de răspunsuri iar din alea 5000 de răspunsuri măcar 500 de răpunsuri câștigătore.
ATENȚIE!
De fapt aici nu contează intr-advăr, câte funde ai conteaza calitatea lor cât de bine ai ajutat aceea persoana care a avut nevoie.Ințelegi?
De exemplu pe GânduriAlbe a făcut-o la vreo 966 de răspunsrui câștigătoare.
De ce?
Pentru că asta a fost calitatea răspunurilor ei, oricum inafară de patratul portocaliu, nu e așa mare fază sa fi expert.
Baftă!

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Nu e un număr fix de fundiţe. Ceilalţi experţi ţi-au răspuns complet, nu are rost să repet şi eu ca papagalul după ei. Voiam doar să le întăresc spusele.

| lary_8888 a răspuns:

Buna!
Ai nevoie de 100 de funda!
Pa, Pa!
Funda?love struck plzz

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De 500 de fundite

Daca dai raspunsuri la care primesti multe raspunsuri "Folositor" poti deveni expert TPU

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scz multe voturi "folositor"

Cred ca 500 de voturi

Întrebări similare