Bună.
Calitatea răspunsurilor te ajută, respectarea politicii site-ului, activitatea constantă iar adminii sunt cei care dau verdictul.
Pa, pa.
Expertii TPU nu sunt desemnati in functie de numarul raspunsurilor castigatoare ci in functie de constanta si calitatea raspunsurilor. Ca sa devii expert, ai nevoie de multe voturi folositor/inteligent, de un limbaj si un comportament adecvat si de cat mai multe raspunsuri utile. Administratorii vor decide la final cand ti-a venit si tie momentul
De parca tie ti-a venit
Eu nu tin mortis sa devin expert TPU (nici nu cred ca merit) Intru pe site numai ca sa ajut (si sa ma mai destind din cand in cand).
Nu ma intereseaza titluri, raspunsuri castigatoare s.a.m.d
Numai Dumnezeu stie, fie-i numele laudat!/adica, sa nu-i rostim numele in van... Dumnezeu si adminul Catalin sau "admina" Alexandra stiu! Tu mai bine ramai un fluturas dragalas, ca experti/e nu vom ajunge niciodata si sincer, nici n-am nevoie.
@CătăUK are perfecta dreptate! Felicitari, fata de halloween, pentru raspuns, te rog, Fluturas, sa-i dai fundita.
Nu iti trebuie funde iti trebuie 100 de raspunsuri si 10 zile de cand ti-ai facut contul fundita plss
Sa stii ca asta e doar ca sa fii utilizator senior si sunt deja
Buna!
Trebuie peste 100 cam asa dar nu conteaza fundele ci calitatea raspunsurilor daca ai raspunsuri bune daca nu te prostesti ca poti avea prieteni pe TPU si sa iti dea funda doar fiindca esti prietena cu ea dar conteaza sa te exprimi frumos sa ajuti cu adevarat oamenii cand raspunzi dar oricum cred ca daca nu ai macar peste 50 nu poti fi tine si de funde, pup! fundita?
Pa, pa!
De cate? :-o:-o
Sa stii ca altii sunt experti TPU si nu au nici macar un sfert din cate ai zis tu (594.273.221.111.1123(5)) deci tu iti bati joc de mine!
Sa nu uiti vorba mea : odata cu titulaturile mari, vin si responsabilitatile mari
Corect.
Nu iti trebuie funde ca sa devii expert TPU. trebuie doar sa ai cat mai multe rapunsuri. si depinde de intrebari
CookieMonsterRawr întreabă:
Ionut299273 întreabă: