| BlackDarkAngel a întrebat:

De ce de astazi,de cate ori dau un raspuns unei persoane, imi apare asta de la TPU:

Pentru ca te numeri printre cei mai implicati membri ai comunitatii, avem nevoie de ajutorul tau. Vrem sa determinam care sunt intrebarile de pe TPU.ro care merita o revizuire. Te rugam sa ne raspunzi la urmatoarele intrebari.

Intrebarea era postata la categoria potrivita?
Da... Nu (Categoria curenta: Sanatate)

Intrebarea cauta rezolvarea la o problema sau era conversationala?
Cauta o rezolvare _____________ Era conversationala

Era corect scrisa gramatical?
Groaznic ______________ Excelent

Ai posta-o pe prima pagina?
In niciun caz ________________ Cu siguranta

Si trebuie sa bifez corect. Vi s-a intamplat, de ce? Ce efect are daca raspund si de ce imi apare? Funda!

Răspuns Câştigător
Apache
| Apache a răspuns:

Este un chestionar care apare mai nou pentru a determina calitatea intrebarii respective ..si pentru o a o muta in caz ca este pusa la o categorie nepotrivita!
Este mai mult un chestionar pentru admini ...pentru a isi da seama care sunt intrebarile bine cotate si care sunt cele mai slab cotate *cu toate ca nu prea vad la ce ii ajuta aceasta functie, atata timp cat o o categorie de intrebari top rated inca nu o a fost propusa pe site *

Daca ai timp sa raspunzi ...atunci foarte bine faci!

4 răspunsuri:
| CautNume a răspuns:

Apare userilor seniori.Nu trebuie sa raspunzi neaparat.

| rockelle75 a răspuns:

Buna.
Daca iti apare asta, inseamna ca esti utilizator senior. Utilizatorii seniori sunt cei ce au dat multe raspunsuri folositoare si au fost alesi sa fie "seniori". happy
Sper ca te-am ajutat,
Vik.

| BlackDarkAngel explică:

De ce nu raspundeti?

| x3Ad a răspuns:

Aşa apare tuturor utilizatorilor seniori. Este o modalitate pentru admini de a vedea dacă întrebarea este scrisă corect şi pusă la categoria potrivită. Nu poţi s-o faci să dispară. Şi nu o să se întâmple nimic...