| MaTrIx8378 a întrebat:

De ce, de fiecare data cand raspund la o intrebare, si dupa ce-o trimit imi apare sa confim daca intrebarea a fost la categoria potrivita, cum a fost scrisa si cum era intrebarea conversationala sau cauta o rezolvare, cv de genu asta, si mai sus imi apare gen ca " sunt printre unii care sunt activi si etc. " care-i faza? cum fac sa nu-mi mai apara aia

Răspuns Câştigător
| CautNume a răspuns:

Este un chestionar care apare userilor seniori.Nu poti sa scapi de el(adica sa nu-ti mai apara), dar poti sa sari peste el(adica sa te intorci la pagina cu intrebarea). Raspunsul ramane publicat.Nu este obligatoriu sa-l completezi.

13 răspunsuri:
| hideaway a răspuns:

... și pe mine mă disperă chestionarul acela.Nu poți scăpa de el, dar poți să sari peste el, dând "Back".
PS.: Apare doar "Seniorilor"! "Juniorilor" nu!

| CautNume a răspuns:

Uite mai multe despre el http://www.tpu.ro/......ea-cateva/

| kattya96 a răspuns:

De fapt apare celor care au dat mai mult de 100 de raspunsuri big grin, dar mie imi place sa-l completez laughing

| MaTrIx8378 explică (pentru kattya96):

Sincer, eu m-am plictisit de fiecare data sa completez acolo, e stresant rau.

| kattya96 a răspuns (pentru MaTrIx8378):

Da probabil, oricum nu am mai raspuns in ultimul timp deci nu prea am completat laughing

| katy a răspuns:

Iti apare daca esti user foarte vechi si daca ai ajutat multa lume.acel chestionar e pentru ai ajuta pe cei care intretin acest site, in vederea pozitionarii intrebarilor la categoria potrivita si in functie de importanta subiectului daca acel subiect merita postat pe prima pagina sau nu.

| Dana211 a răspuns:

"Aia" iti apare ca o avertizare pentru ca tu sa iti aduci aminte de regulile de pe site si sa nu le incalci. Daca totusi le incalci nu poti spune dupa ce te vor suspenda sau avertiza ca nu ai stiu pentru ca ai fost avertizat

| MaTrIx8378 explică (pentru Dana211):

Si cum iti explici, ca unu-i prieten nu-i apare aia? si la mine da happy

| Dana211 a răspuns (pentru MaTrIx8378):

E ciudat ce spui tu. Eu stiam ca tuturor le apare. Poate ca depinde si de vechimea care o ai pe site, de raportarile pe care le-ai primit etc

Mda :), uite cv de genu asta apare http://i41.tinypic.com/xfry4l.jpg

| Dana211 a răspuns (pentru MaTrIx8378):

Ti-am citit eu aiurea intrebarea si numai acum mi-am dat seama la ce te refereai. Prietenului tau nu ii apare pentru ca e utilizator junior probabil si nu poti scapa de ea sad

Nu-i nimica, am inteles care-i faza, mersi pentru ajutor :* si tie " CautNume " happy ceaw ceaw