Nu.Dacă a şters respectivul întrebarea, ea va fi pe site dar anonimă, iar răspunsurile rămân acolo.
Doar dacă întrebarea respectivă încalcă regulamentul şi este ştearsă de admini, definitiv de pe site se şterg şi răspunsurile inclusiv cele câştigătoare.
"TPU.ro a răspuns:
Au fost eliminate din comunitate întrebări legate de piraterie, teme sau care încălcau regulamentul. Implicit, au dispărut şi răspunsurile acestora.
Alexandra - TPU"
Da, e adevarat, am ajutat pe cineva la tema aseară. De fapt, i-am facut-o. Gata, mi-am dat seama. Am banuit eu, dar am vrut sa fiu sigură. Mersi tuturor.
M-ai facut să zâmbesc. La asta chiar n-am fost atentă, pentru că n-am dat niciodata o atentie prea mare fundelor, mi-s indiferente. Dar daca tu spui ca dispar si fundele, nu stiu de ce, dar chiar mă astept la chestii din astea din moment ce se sterg si raspunsurile. Nu stiu de ce site-ul respectiv se mai numeste Toti pentru unu, din moment ce nu e deloc asa, pe de o parte e foarte mult subiectivism si rautate. Daca e TPU, deci "toti pentru unu", nu vad de ce n-am sări sa-i ajutam pe cei care au nevoie la teme si nu stiu să si le faca. Mi se pare normal sa intinzi o mână de ajutor celui aflat in nevoie, nu sa-l ignori si sa-l faci sa dispara cu tema cu tot. Mi se pare anormala chestia asta, atunci le-as propune sa schimbe numele siteului, pentru ca nu i se potriveste deloc. Adică eu pot primi "felicitari" cu jigniri de la persoane de pe TPU cu care n-am conversat deloc. Si culmea, astea nu pot fi sterse sau stopate ci trebuie sa le accepti in continuare sa-ti tot vină! Vi se pare normal, TPU? Jucati cinstit? Daca esti corect trebuie sa fi in toate, nu dupa bunul plac. mai bine puneau si o rubrica anume pentru "teme" (eu am trecut demult de anii cand primeam teme, deci eu nu am nevoie sa fiu ajutata, dar de ce ma opresc daca vreau sa ajut pe altii? Exista rubrica "Timpul liber" si "Conversatii". Acelasi lucru, as spune.Deci una e in plus. Si mai sunt rubrici care pot fi reduse si inlocuite cu altele. Daca nu ma grabeam iti dadeam tie funda, dar asa sunt eu spontană si am oferit-o deja. dar iti dau un vot inteligent!
Nu draga, trebuie sa astepti putin timp ca intrebarea sa fie complet pusa in,, Raspunsurile mele". Sper ca te-am ajutat.Bafta!
Daca sunt intrebari si raspunsuri prostesti sau cu injuraturi..sau ceva ce nu trebuie vorbim aici pe TPU adminul acestei comunitati va sterge intrebarea. funda|?