| Shinigami_6117 a întrebat:

De ce este asa de important sa primesti funda? Toata lumea vrea una, dar ce simbolizeaza?

Răspuns Câştigător
| JUST1ANIME a răspuns:

Funda=Un Premiu(de 100 de puncte ) pentru cel mai util raspuns ^^, este o rasplata pentru persoana ce ti-a raspuns corect [ si nu ti se scade din punctele tale]. Multi vor funda doar ca sa obtina acele puncte si sa devina User-ul anului... si uita ca acesta este un site, unde ne ajutam reciproc.
Oricum funda=premiu=rasplata
happy Multa Bafta

8 răspunsuri:
| AnneMarri a răspuns:

nu este important, dar cei care o cer cred că vor devenii expert şi mai cunoscut cu ea
de simbolizat, ar trebui să simbolizeze un fel de mulţumesc pentru cel care te-a ajutat cel mai mult, dar de fapt, simbolizează un concurs

| mgtow a răspuns:

Au si ei nevoie de funde ca sa se creada smecheri/e.

| MrBeanTeddyBear a răspuns:

1 funda = 100 puncte
funda=cel mai folositor raspuns
cand spui funda la sfarsitul intrebarii lumea se inghesuie sa-ti dea raspunsuri... daca nu scrii funda... daca iti raspund 1-2

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Simbolizeaza sentimentul de recunostina fata de persoana care te-a ajutat cel mai mult. Nu ajuta cu nimic sa ai funda, dar eu ma simt bine cand primesc una deoarece stiu ca am ajutat pe cineva.

| Angel_4421 a răspuns:

Sallz:*

Funda este premiul pentru cel mai bun raspuns la respectiva intrebare. Logik ca toti vor sa fie cei mai buni si sa aiba cat mai multe. Daca strangi destule poti deveni EXPERT TPU.dar iti trebuie multe si e greu sa le strangi, de asta toti suntem toti atat de innebuniti dupa elehappy

bye bye:*

| iushsm a răspuns:

Lumea doreste funda,deoarece ea aduce puncte. Funda se da cand cineva raspunde corect la o intrebare, funda fiind desemnata de cel care a pus intrebarea, e un fel de medalie. Funda? laughing

| pokemonfan2000 a răspuns:

Funda inseamna raspuns castigator.

| CARLI a răspuns:

Adica primesti o pamblica aurie care nu simbolizeaza nimic dar cu ajutorul a mai multor funde poti acumula multe puncte si poti castiga dar nu stiu ce castigi! Funda plzlaughing

Întrebări similare