| smile20000 a întrebat:

De ce expertii TPU pun mereu intrebari stupide sau care nu le intelegi de loc?

Răspuns Câştigător
| BellaCullen_8476 a răspuns:

Pentru ca sa se dea mari. funda?

15 răspunsuri:
| emima a răspuns:

Hmmm nu stiu nu am intalnit asa ceva pana acum

| Bibi16 a răspuns:

Sunt experti in raspunsuri n-au nevoie de ajutor asa ca pun si ei intrebari stupide ca sa puna si ei niste intrebari

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna intrebarewinkingsi eu as vrea sa stiu asta

| xCatastrophe a răspuns:

Ei Ei @dadalina.
Nu sunt chiar stupide probabil vor sa le spun intr-un mod cat mai politicos. poate sunt mai in varsta ca tine[sorry expertii] si vor sa arate o expresie cat mai buna utilizatorilor mai noi sau mici.sau cam asa ceva.de obicei expertii nu au un nr foarte mari de intrebari[majoritatea]. Daca nu intelegi evita decat sa dai un raspuns care sa deranje. Stii cum e vorba lu MO: Poti sa treci peste[Sau dedesubtrolling on the floor]! Asa ca nu le poti interzice dreptul de a pune intrebari ca tipii care pun intrebari de genu: Ce mai faci? chatterbox SAu primul raspuns funda`!chatterbox Sa fim seriosi nu pune intrebari ca sa te aflii in treaba. DEci in concluzie nu`ti place intrebarea nu raspunde! Simplu`!laughing

| RoxiiSiAtat a răspuns:

Ia uite. Si tu nici macar nu esti expert. sad

nony
| nony a răspuns:

Pentru ca ¨de loc¨ se scrie corect ¨deloc¨.In al doilea rand, expertii TPU pun intrebari pe intelesul tuturor.Nu cred ca am pus vreo intrebare made in Pluto, vreodata, ca sa fie inteleasa doar de locuitorii de pe ...Marte,bineinteles.In al treilea rand,nimanui nu ii este interzis sa posteze intrebari sau raspunsuri.

Daca te simti incapabila sa raspunzi,mai bine taci, ca doar stii vorba : Mai bine taci si pari inteligenta, decat sa deschizi gura si sa spulberi orice indoiala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai stupide decât întrebarea de față? Mă îndoiesc. De ce nu dai exemple?

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Expertii, cand pun intrebari, pun intrebari PE care sa le poata intelege oricine stie romaneste.
Deci, daca tu nu le intelegi intrebarile, problema este a ta, nu a lor.
In plus, pe acest site, sunt si persoane mai mari de 10-11 ani (cam atat ai, nu?), persoane care stiu sa citeasca, stiu sa scrie, au un vocabular bogat si capacitati intelectuale suficiente pentru a intelege si a raspunde.

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

,, sau care nu le intelegi de loc?"
Sau! După ce o să înveţi în ce context se scrie "de loc" şi în ce context se scrie "deloc", vei înţelege şi întrebările experţilor. Până atunci, ar trebui să meditezi asupra faptului că o persoană care pune o întrebare formulată în mod incorect, nu are voie să vorbească despre anumite persoane cărora li s-au atribuit titlurile aferente.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Pentru ca eu nu inteleg intrebarea ta din cauza scrierii gresite a cuvantului "deloc" in loc de "de loc".
2. Fiindca intrebarile respective sunt prea inteligente pentru tine si nu le-ntelegi, ti-e ciuda ca nu poti raspunde la ele si pui o intrebare in care iti versi frustrarile.

Nu e tare?

| smile20000 explică:

Avand in vedere ca sunteti asa de destepti de va dati mari ati fi putut sa va dati seama ca ma grabeam si ca si eu mai gresesc uneori asa ca nici voi nu ati fost niste geni incat sa va dati seama

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Dadalina,
Grăbită mai eşti tu de fel! Atât de grăbită, încât ai uitat şi acum să pui al doilea "i" la cuvântul "genii".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Smith, mi-a sarit in ochi la Ultimele Răspunsuri cuvantul "Jeli".

| DaNiElA_8352 a răspuns:

Da mi exemplu de un expert TPU care a pus intrebari stupide.
eu nu am citit pana acum o intrebare stupida pus de un expert TPU. Dar daca tu nu ai mai mult de 10-11 ani (si sigur nu ai ) si nu sti sa raspunzi mai bine taci si iti vezi de treaba ta, ca altfel o sa te alegi cu niste cuvinte pe care nu doresti sa le auzi (sau sa le citesti in cazul de fata)).

Tu esti pe locul 10280 din toti cai care au cont mai ai mult pana ca ajungi la un rank mai mic si cand o sa ajungi (sub rank ul 10) poti sa vorbesti.
Ai pus 31 de intrebari si ai raspuns la un numar dublu de intrebari si ai doar 2 funde. Vezi cate funde, intrebari si raspunsuri are un expert TPU si apoi mai vorbesti, pana atunci taci si analizeaza tot ce ti au spus ceilalti.
succes,,

| ɔɐıɔ a răspuns:

Nu pun intrebari fara sens, nu le intelegi tu pentru ca esti mai mic

Întrebări similare