Aceasta este din cauza ca programul TPU nu mai functioneaza corespunzator si nu a mai facut actualizarea punctajului de cca 10 zile, asa este la toti, se pare ca nu mai face fata traficului pe site. S-a mai intamplat si anul trecut, tot din aceasta cauza si problema a fost rezolvata dupa cca 10 zile. Fii linistita, o sa se revina la normal si nimic nu se pierde. Numai bine!
In aceasta perioada nu se actualizeaza datele de pe profil (tot ce tine de punctaj). Dar nu-ti fa griji, pentru ca s-a mai intamplat si in trecut, iar apoi totul a revenit la normal. In cateva zile ar trebui sa se rezolve problema. Deci, stai linistita!
Numai bine!
se pare că este ceva defecţiune pe site , la toţi e aşa
aşteaptă puţin , până se va rezolva ;)
şi eu am mai pus întrebarea şi am aflat că şi anul trecut s-a întâmplat
http://www.tpu.ro/......teva-zile/
Stiu asa se intampla cand sunt noi asteapta o zii, cateva ore si se va rezolva de la sine... de fapt d ela administratori.Continua sa fii activa. Succes! funda
Daca intrebarile tale sunt recente probabil inca nu s'au inregistrat la tine pe profil desii ele sunt.
Sper ca te'am ajutat!
Hey stai linistita o sa-ti apara numaarul corect de intrebari si raspunsuri, peste o zi, doua, sau chiar mai putin.la mine e la fel. kiss:*
Stiu si mie imi apare asa pentru ca nu tea mai inregistrat cu intrebarile alea si raspunsurile dar pe parcurs o sa ti se schimbefundita?:*
Guts67443 întreabă: