anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce imi apare scris ca am 10 intrebari, 77 de raspunsuri daca am 15 intrebari si nu stiu cate raspunsuri? fundit'sa

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Aceasta este din cauza ca programul TPU nu mai functioneaza corespunzator si nu a mai facut actualizarea punctajului de cca 10 zile, asa este la toti, se pare ca nu mai face fata traficului pe site. S-a mai intamplat si anul trecut, tot din aceasta cauza si problema a fost rezolvata dupa cca 10 zile. Fii linistita, o sa se revina la normal si nimic nu se pierde. Numai bine!

8 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

In aceasta perioada nu se actualizeaza datele de pe profil (tot ce tine de punctaj). Dar nu-ti fa griji, pentru ca s-a mai intamplat si in trecut, iar apoi totul a revenit la normal. In cateva zile ar trebui sa se rezolve problema. Deci, stai linistita!
Numai bine!

| AnneMarri a răspuns:

se pare că este ceva defecţiune pe site , la toţi e aşa
aşteaptă puţin , până se va rezolva ;)
şi eu am mai pus întrebarea şi am aflat că şi anul trecut s-a întâmplat
http://www.tpu.ro/......teva-zile/

| AnaEindragostita a răspuns:

Stiu asa se intampla cand sunt noi asteapta o zii, cateva ore si se va rezolva de la sine... de fapt d ela administratori.Continua sa fii activa. Succes! funda puppy dog eyes

| Șosețică a răspuns:

Daca intrebarile tale sunt recente probabil inca nu s'au inregistrat la tine pe profil desii ele sunt.

Sper ca te'am ajutatwinking!

| Xixi a răspuns:

Hey stai linistita o sa-ti apara numaarul corect de intrebari si raspunsuri, peste o zi, doua, sau chiar mai putin.la mine e la fel. kiss:*

| Becca18 a răspuns:

Stiu si mie imi apare asa pentru ca nu tea mai inregistrat cu intrebarile alea si raspunsurile dar pe parcurs o sa ti se schimbebig grinfundita?:*

| Laviiiiii a răspuns:

Nu au fost inca aprobatewinking

| MarianFCD a răspuns:

Este doar o chestiune de timp pana cand se aproba intrebarile/comentariile.