| Tiberiu_Savulescu_1994 a întrebat:

De ce imi spune ca este continut obscen etcetera daca intreb despre o problema la matematica?

Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU prea contează motivul, cu toate că @Ioandelasal are dreptate.

NU ai voie să postezi întrebări legate de TEME deoarece ÎNCALCI Regulamentul TPU!

"12. Ce presupune o raportare?
Atat intrebarile cat si raspunsurile pot fi raportate. Am creat aceasta functie pentru a limita postarile de pe site care sunt neconforme cu scopul lui si pentru a asigura un climat placut pentru toata lumea pe TPU.
Chiar daca doar seniorii au dreptul de a raporta, si juniorii ne pot trimite pe contact@tpu.ro link-urile catre postarile care incalca regulamentul. Acestea vor fi respinse de noi, insa, daca membrii comunitatii TPU le vad inaintea noastra, ei le pot raporta pentru a ni le aduce la cunostinta. Mai multe raportari ale aceleiasi postari vor duce la respingerea automata a postarii respective.

Prin intrebari neconforme ne referim la:
...
- intrebari prin intermediul carora anumiti utilizatori urmaresc sa isi rezolve temele pentru acasa (de pilda "vreau si eu un referat", "cum se rezolva exercitiul?" sau "comentati-mi si mie strofa asta..."). Motivele pentru care nu acceptam astfel de postari le-am enuntat aici" - SURSA :
http://www. tpu.ro/intrebari-frecvente#12

Toate cele bune.

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Fiindca cei care au raportat intrebarea nu au dat detaliul necesar, trebuiau sa spuna ca este tema.

| alexs99 a răspuns:

Nu este continut obscen, dar incalca regulamentul, care nu permite rezolvarea de teme, probabil cei care te-au raportat nu au specificat corect motivul raportarii.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
rezolvarea temelor scolare, total interzis!
O zi bunahappy

| Andreutza098 a răspuns:

Salut
Incalci regulamentul TPU, este interzis sa postezi intrebari legate de teme.
Deci, inceteaza sa postezi astfel de intrebari.
Pa.