S-a rezolvat. A fost o mică problemă tehnică (din cauza apariției noii opțiuni, "Personalizare continut", bănuiesc).
S-a remediat prolema.Cel putin mie imi apar acum intrebarile.
Probleme tehnice! Se mai intampla.
De fapt are 293734 de useri!
Ma rog...
Si mie mi-au aparut intrebarile, dar intrebarile favorite inca nu...
Daca te uiti deasupra la raspunsuri primite, scrie intrebari favorite. Intrebarile favorite sunt cele care le alegi de pe TPU.
Poi... nu prea stiu sa-ti zic concret, pentru ca o intrebare "favorita", pentru mine acest cuvant trebuie sa exprime si bucurie. Ca melodia favorita de exemplu, trebuie sa ma faca sa ma simt bine, de aceea e favorita mea. O intrebare favorita, eh, mai mult ma pune pe ganduri sau ma ingrijoreaza. Poate intrebarea "Ce faci?", pentru ca stiu ca raspunsul e intotdeauna "Bine."
Pacat ca intrebarea asta ma enerveaza
Si la mine e la fel! chiar am pus o intrebare tot despre asta, si cand m-am uitat la categoria "totul despre TPU" doar intrebarea ta era! s-au sters toate intrebarile! dar oare dc...
Mai oameni buni! usor ca nu e capat de linie. intai comunitatea TPU, nu cred ca ar permite scam'ul in masa, astfel incat intrebarile, si raspunsurile sa se stearga,
acum 30 min site'ul era in reparatii, asta mi-a scris cand m-am logat. deci se lucreaza la el, faptul ca acum va dispar si apar intrebarile/raspunsurile nu e nici o scamatorie, pur si simplu asteptati, o vor rezolva ei, si probabil nu vor lipsi scuzele anticipate o zi buna