Pentru că raportul între majuscule+cifre+semne ŞI minuscule trebuie să nu depăşească 1/2 (aşa este setat roboţel, progrămel care se ocupă de monitorizarea postărilor). Adică la fiecare 2 minuscule ai voie să foloseşti maxim o majusculă, sau cifră, sau un singur semn. În caz contrar îţi va apărea textul respectiv şi nu vei fi lăsat să postezi. Dacă mai adaugi câteva minuscule la postare sau mai tai din semne, cifre, majuscule, vei putea să postezi liniştit.
Succes!
Bună! Din câte am observat eu,textul acela apare atunci când propoziţia pe care o scriu nu conţine niciun verb. De exemplu: atunci când răspunzi la o întrebare cu ''Nu.'' sau ''Da.'',sau atunci când spui...să zicem ''Pizza.''(la o întrebare gen'' Care e mâncarea ta preferată'')
Ca să nu îţi apară textul ăla trebuie fie să nu mai pui punct, fie să adaugi un verb. Aşadar,fie zici ''Nu'', fie zici ''Nu cred.'', sau ceva de genul.
Sper că te-am ajutat.
Nu cred ca din cauza asta! Poate ai scris cu majuscule sau ai folosit simboluri(semne)hi5, pentru mess, etc atunci cand ai scris un raspuns sau ai pus o intrebare! Sper ca te-am ajutat! Funda?
Pentru ca raspunsurile succinte pot induce utilizatorul in eroare. Cuvintele : "da", "nu", "poate", "probabil", "madoareincot", "mere", "pere"etc. nu pot fi procesate de creierul uman deoarece acesta este invatat sa citeasca cel putin 10 randuri pentru a se simti important ca un biet om isi iroseste o parte din viata lui pentru o problema banala sau pe o tema filosofica (chiar daca pun virgula intre paranteze tot nu evit cacofonia si imi dau de gol lipsa mea de creativitate sau lenea de a gasi alte cuvinte) care ii va schimba destinul in 5 secunde.
In concluzie, sfaturile scurte si la obiect n-au valoare.