| Stefbr a întrebat:

De ce lume raspunde la intrebari doar daca scrie la sfarsit "funda", de ce e toata lumea disperata? Asta e un site in care ii ajutam pe cei care au nevoie, nu-i asa?
P. S. (funda) big grin

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linistit, unii raspund doar pentru. funda iar altii doar ca sa ii ajute pe ceilalti. Unii nu observa ca site-ul se numeste Toti pentru unu.
P.S.:funda?laughing))

4 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Fă o plimbare pe la întrebările mele http://www.TPU.ro/utilizator/pzyz/întrebări/, vezi câte răspunsuri au și dacă găsești vreuna cu "funda" la sfârșit, îți dau o bere. :))

Eu zic să nu mai faci astfel de generalizări. Dacă unii sunt imaturi, asta nu înseamnă că toți sunt. Mai degrabă lumea se ferește să răspundă la acele întrebări care jignesc indirect cu acel "funda". Eu una știu clar pe care aș alege-o. Iar la cele cu "funda" răspund doar în ideea că poate totuși o să-l ajut pe om, pentru că o fi el un imatur, dar tot are nevoie de ajutor.

| Stefbr explică (pentru NOname):

Eu nu am generalizat, am avut in vizor persoanele care raspund disperati la toate intrebarile care au la sfarsit "funda" si nu am vrut sa jignesc pe nimeni, iar daca am facut-o va rog sa ma scuzati

| NOname a răspuns (pentru Stefbr):

Scuzele sunt acceptate. Noapte bună.

| BayazidFulgerul a răspuns:

Eu am raspuns la multe intrebari fara funda la sfarsit si nu conteaza funda conteaza sa ajutam oamenii eu stiu asta si a 10 ani! Si lumea este asa disperata ca funda inseamna un raspuns castigator si valoreaza multe puncte. daca ai numai funda treci de la junior la senior in doar 2 zile de aia e asa de disperata lumea