| eu_2871 a întrebat:

De ce mai nou unii utilizatori de pe TPU zic : "dau 2 funde" sau "dau 10 funde"? cum poti sa dai atatea funde? nu era doar una?

8 răspunsuri:
| Alyra a răspuns:

Eu am aceeaşi părere cu Infraverde. Nu au cum să dea mai multe funde decât dacă pun mai multe întrebări identice, dar nici aşa nu e sigur că va primi răspunsuri de la aceleaşi persoane.

| Bibuşca a răspuns:

Buna!
Ei spun asta la misto.Stiu foarte bine ca nu pot da mai mult de o funda dar vor sa-i fraiereasca si pe ceilalti ca vor primi"10 funde"sau cate spun ei.Intr-adevar poti da mai multe funde daca ai mai multe conturi si utilizatorul pe care te-a ajutat ii spui sa zica ceva si la aceea intrebare si mai primeste o funda.S-ar putea sa faca si asta.

| alexmircescu13 a răspuns:

Cine scrie asa ceva nu stie ce e aia o funda. Pot sa fac si eu 100 de funde din hartie, si le dau gratis! Aici pe TPU la o intrebare poti da o singura funda, iar altor raspunsuri le poti acorda voturi.

| Malphas a răspuns:

laughing Pun mai multe întrebări şi dau mai multe funde unei singure persoane. Mă rog, se înţeleg ei între ei. Am mai văzut useri care negociază nuş' câte zeci de funde pentru credit pe telefon, bani, conturi pe diferite site-uri, etc.

| birdie14 a răspuns:

Intr-adevar la un raspuns corect poti acorda doar o funda.Dar unii spun ca dau "10 funde", desi si stiu ca este imposibil, din prostie.
Bafta.

| xXStonedAngelXxgirl a răspuns:

De prosti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De-atata ca oamenilor le e indiferent ce le iese din gura, adevaruri, argumente sau prostii si aberatii.

| Ellabby a răspuns:

W™ w Problema e ca love struck Prin aceste "manifestari"accentueaza faptul ca prin raspunderea la intrebarile lor castigi punctebatting eyelashes. Insa prin citirea "Totul despre TPU" aceste afirmatii nu sunt validelove struck!
Sper sa fi fost de ajutorlove struck:dbatting eyelashes