O fac din neatentie, indiferenta ori pentru ca ei cred ca la o categorie cu mai multe intrebari pot primi mai multe raspunsuri, se gandesc doar la cantitate nu si la calitate. Nu se gandesc ca, procedand astfel, pot sa nu primeasca cele mai bune raspunsuri si de la utilizatori care chiar se pricep intr-un anumit domeniu si atunci, in primul rand, raspund la intrebari din categoria respectiva si abia apoi la cele din alte categorii, daca le observa. Numai bine!
Am observat.De obicei, cei care vor sa primeasca un raspuns rapid posteaza intrebarea in categoria Dragoste si Sex pentru ca e cea mai vizitata.
FUNDITSSA? te rog din tot sufletul meu!
Da, am observat si eu asta. Interesul conteaza mai mult ca orice. Toata lumea pune intrebarea la Dragoste&Sex, ca e cea mai vizitata. Va enerveaza daca mai asteptati un minut ca sa primiti raspuns? Tot aceeasi oameni sunt pe TPU si pot raspunde la intrebare si daca e sau nu la o anumita categorie. Totusi ce e mult si bun strica...
Unele categorii sunt mai populare decât celelalte, şi cum unii vor să atragă atenţia imediat, postează acolo deşi este un gest nesimţit în opinia mea.
Heii.
Eu imi pun intrebarile la adolescenti,de la un timp, si nu ca sa am mai multe raspunsuri, dar uneori la niste intrebari nu primesc nici un raspuns daca o pun la categoria la care ar trebui si chiar daca oprimesc un raspuns si nu mi-e de ajutor la catergoria adolescenti pot primi mai multe raspunsuri si folositoare.Intelegi?
anonim_4396 întreabă:
Robert74G întreabă: