| generallyillusion a întrebat:

De ce mi s-a sters o intrebare? Primisem raspuns acum 3 ore, iar acum cand am vrut sa il vad, nu mai am intrebarea!

5 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Cel mai probabil întrebarea a fost raportată de cel puțin 2 utilizatori (pentru încălcarea regulamentuli sau abuziv). Cum suna întrebarea?

| generallyillusion explică (pentru NOname):

Cerusem niste idei legate de implinirea destinului cu ajutorul creatiei

| NOname a răspuns (pentru generallyillusion):

Contează cum exact suna (și arăta) întrebarea și la ce categorie a fost postată. Citește cu atenție regulamentul și pe viitor încearcă să-l respecți pe cât poți. Dacă îl vei respecta, vei avea foarte rar probleme de acest gen și oricând vei putea să ceri reactivarea postărilor raportate, pentru că va fi vorba despre raportări abuzive.
Succes.

| misterioaѕa a răspuns:

Bună
Probabil ai greşit categoria sau ai pus vreo întrebare stupidă şi ţi-a fost raportată întrebarea.Intră pe email-ul cu care ţi-ai făcut cont pe TPU şi vezi că ai primit o înştiinţare cum că respectiva întrebare a fost raportată.
Acum poţi reposta întrebarea la o categorie corectă!

| Konata a răspuns:

Buna, pai asa se mai intampla, deoarece nu se memoreaza in server. Poti asetpta inca putin, poate maine va aparea.Dar, ca-sa vezi raspunsurile te duci la ''raspunsuri primite'' si vezi acolo. Sper ca ti-am fost de ajutor.O seara placutahappy