| Azazel_2358 a întrebat:

De ce mi sa sters o intrebare! Nu era ilegala!

11 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Ce fel de întrebare? Dă-ne un exemplu, ca să te putem lămuri!
E clar că ţi-a fost raportată (de cel puţin 2 utilizatori), dar motivul putem doar să-l bănuim, dacă nu ne spui, cum a sunat întrebarea respectivă.

Apache
| Apache a răspuns:

Fiindca daca mai multe peroane iti raporteaza o intrebare.aceea intrebare este stearsa. indiferent daca e ilegala sau nu!
...a mai fost o problema cu raportarile acum vreo 2-3 luni si s-a rezolvat odata cu inlaturarea utilizatorilor anonimi!
...si 2). poate ca intrebarea nu era ilegala.dar poate avea un continut care deranja anumite persoane si a fost raportata pe bune dreptate!

| AnneMarri a răspuns:

Ştai liniştit, şi eu am păţit-o de N ori. Întrebarea mea nu era deloc ilegală, dimpotrivă, era foarte la locul ei!
Dar ce să facem că sunt unii la care nu le convine ce ai scris şi te raportează aşa, fără motiv.

| denyiuly a răspuns:

Mai XTREME, se pare ca ai multi dusmani.intrebarea ta a fost stearsa din mai multe motive:
1.a fost raportata de cateva ori(cel putin 2);
2. avea caracter irelevant;
3.era neintelegibila.
trebuia sa ne dai intrebarea pentru a iti raspunde concret. sper ca te-am ajutat intr-un fel.cat mai mult SUCCES XTREME cu intrebarile tale.pa,pa,pawave

| Graphee a răspuns:

A fost raportată de cineva... Poate a fost spam, sau caracter irelevant.

Numai bine.

| Annitu a răspuns:

Pentru că ştii gramatică cât un muc happy.

| maryellen91 a răspuns:

Poate ti-a raportat-o cineva!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am inteles de ce. A lamurit Alphawolf situatia lui la intrebarea repostata. Si mi se pare normal ceea ce i s-a intamplat.

| PinguinuL a răspuns:

A fost raportata probabil.

| CamyAngel a răspuns:

Phai...Poate obtinea cuvinte nepermise de ei...nu stiu ce sa zic si mieh mi s-au sters 2big grin

| SayWhat a răspuns:

Probabil ca, nu ai pus-o, mai pune-o o data si o daca o sa o stearga din nou, incearca sa o intrebi pe Stela, ea iti va da sigur un raspuns concret.

happy

Întrebări similare