Pentru că este interzis de regulament şi pentru că temele ar trebui să-ţi faci singur(ă).
Da, el a avut noroc, tu nu. Dar o să ajungă persoana respectivă raportată.
Vreți să vă faceți temele, să nu gândiți deloc singuri, o să ajungeți ca Ponta, generație copy-paste de la ăi` mai fraieri.
Pai asa cum temele sunt interzise ar trebui ca orice intrebare pusa de cineva sa fie aflata de el daca cineva ar vrea sa deschida my computer si nu stie ar trebui sa caute prin carti de informatica nu sai spunem direct cum.asa ca daca vreau sa fac o tema nu mi-a rezolvati si doar ma ajutati cum so fac.Sa nu mai caut 0 mie de ani si imi spuneti direct ca si la exemplu cu my computer ii spuneti direct cum. sper ca ati inteles ce vreau sa spun
Asa e, mai bine scrii ce sti.
Pentru ca asa e regulamentul, si e mai bine asa.Probabil in afara de teme n-ar mai fi nimic pe site.
Pentru că altfel toţi puştii de 10-11 ani ar cere să li se facă temele aici. şi cum ei sunt viitorul am ajunge o ţară de proşti (nu că n-am avea destui şi în prezent)
Doar zic şi eu.
Buna!
Fiindca nu e voie, asa e regulamentul site-ului, nu se permite reolvarea temelor scolare, citeste aici, poate e mai convingator:
http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente
Te pup!
TE-am inteles iti voi da funda dar cum pot raporta acea persoana care a scris tema la romana exact
Ah, și mai adaug ceva: dacă vrei ca utilizatorul să ajungă suspendat, faci print-screen cu minim 3 dovezi de încălcare a regulamentului pe care le-a făcut și trimiți la pagina de contact de sus.
Da, trebuie să ai 10 zile de activitate minim și 100 de răspunsuri aprobate. Atunci vei putea vota, raporta și trimite mesaje celor ce accepta doar de la seniori. Alte întrebări? http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente răspunsul lor le găsești aici.
Sub răspuns este „Evaluează/Raportează". Tu dai click pe „Raportează" și de acolo alegi ce vrei. Și la întrebări la fel.
Chiar daca nu ai voie poti sa o faci ..eu am facut-o si n-am patit nimic! deci poti posta teme
LisaJulie întreabă: