NeluL merită titlul de Expert (nu există nici un dubiu) şi în scurt timp îl va şi primi. Nu l-a primit încă, nu pentru că nu i se recunoaşte valoarea, ci pentru că în această perioadă nu se aleg deloc (!) Experţii. Sunt anumite perioade în care se aleg aproape săptămânal şi sunt perioade de linişte totală. Însă fiecare membru activ şi valoros Este apreciat şi va fi răsplătit la un moment dat pentru munca lui. Este doar problema de timp.
Bună.
Nu am nimic cu el dar are foarte multe link-uri fără o exprimare liberă!
Dacă adminii îl vor cu titulatură, foarte bine.
Să aibă succes!
Pa, pa.
Iată cum văd eu un răspuns folositor și unul în care te exprimi liber, la întrebarea „După părerea voastră, ce antivirus este cel mai bun?"
Răspuns folositor : descarcă Avast! sau NOD32, de pe site-ul (...).
Răspuns marca Legy, exprimare liberă :
Bună.
Unul care să-ți protejeze calculatorul.
Pa, pa.
@Legiuitoarea ''nu am nimic cu tine'' dar prin raspunsurile pe care le dau,nu pot sa ma exprim liber daca usherul vrea un joc,aplicatie,program,crack,hack... Nu raspund la intrebari din categoria,,Dragoste si sex'' sau alte categorii unde trebuie sa ma exprim liber.DAR,dar daca observi in raspunsurile mele nu sunt simple linkuri,sunt si explicatii despre cum functioneaza programul, cum se instaleaza jocul, cum se repara un pc ...si multe altele. In principiu nu pot sa stau la povesti cu un usher care are nevoie de ajutor intr-adevar. Sunt ''scurt si la obiect'' ->asa ca tine! pa! pa!
@Metro - ce fac eu nu este piraterie! In fine zii cum vrei tu, nu ma deranjeaza. Nu traiesc in Romania de ceva vreme dar stiu ce este in Romania la ora actuala si ma bucur daca pot sa ajut un usher de pe TPU daca vrea un joc sau un program free->consider ca poate ii fac o copilarie mai fericita si nu toata lumea isi permite sa dea 200-300 de lei pe un joc sau o aplicatie cand salariul minim pe economie este de 670 de lei.Administratorii nu inchid ochii pentru ca a aparut cu ceva timp in urma categoria ''Filesharing/linksharing'' - deci au luat masuri de legalizare.
Si in final nu am urmarit si nici nu urmaresc sa fiu ''expert TPU''. Vreau doar sa vad cat de multe pot sa fac aici pe TPU intr-un an, ...doar un an! Am acumulat multe funde intr-un timp relativ scurt (8 luni)pentru ca am acoperit o mare parte din cererile usherilor de aici.Eu raspund la intrebari si MULTUMESC celor care ma apreciaza!
O zi buna sa aveti!
PS. Pentru cine este interesat urmeaza sa fac un MEGAPOST cu toate raspunsurile la problemele pe care le aveti pe FACEBOOK. Nu vreau sa mai vad ca aveti probleme pe facebook!
Da,într-adevăr, dar nu fundele contează, ci calitatea răspunsurilor date.
Baftă!
Eu cu neluL n-am nimic. Ajuta site-ul asta in mod intensiv. Doar ca o prea mare parte din activitatea sa incurajeaza pirateria, aceasta nefiind sustinuta de regulament. Eu consider ca merita apreciat, totusi, pentru ca el n-are nicio vina. Daca administratorii inchid ochii la raspunsuri ce incurajeaza pirateria si n-au suspendat niciodata pentru acest motiv vreun utilizator...chiar nu e nimic de comentat.
Sper ca neluL sa primeasca odata premiul foarte meritat. Sper ca adminii sa-l remarce.
In legatura cu acea categorie, Filesharing/linksharing...pai Catalin Tenita spunea ca ar incerca si o educatie a utilizatorului cu ea, dar n-a mai apucat. Se gandea sa incercam si softuri legale, gratuite. Deocamdata a trantit-o acolo...asa.
Ce sa zic, ai dreptate ca softurile originale costa ceva, dar e alegerea fiecaruia daca incurajeaza alte moduri de a obtine un soft. Eu ocolesc categoria Filesharing/linksharing, de fapt toate intrebarile de genul acelora. Prefer sa raspund la intrebari de depanare PC/Windows. E alegerea mea. Regulamentul spune altceva...dar nici n-a omorat pe nimeni sustinerea pirateriei. Totusi, mie nu-mi place s-o sustin PUBLIC pe un site, al carui regulament n-o accepta. La fel si pe forumul Softpedia(unde pirateria e absolut interzisa si poti fi drastic sanctionat, spre deosebire de TPU).
O zi buna! Si sa ramai cu noi pe TPU pentru ca acest site are nevoie de cineva ca tine!
P.S. Iti multumesc pentru niste link-uri de programe de captura video Desktop. Ti-am cerut mai demult pe PRIVAT. Mi-au fost de mare folos. Multumesc, inca o data! Sanatate!