| AndaAle27 a întrebat:

De ce nu avem voie sa punem intrebari prin intermediul cărora incercam sa ne facem temele?
PS:nu stiu daca am ales categoria potrivita...

6 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Fiindca asa prevede regulamentul TPU, temele sunt interzise.
Citeste raspunsurile la Intrebari frecvente si te lamuresti.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Raspunsurile la teme scolare sunt un sistem de a-ti fura singur caciula. Ori acest site nu incurajeaza furtul.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Pentru ca temele va sunt date sa le faceti voi. daca vi le face altcineva ar fi echivalentul unui furt. Si v-ar face si un mare deserviciu, fiindca cel care isi fura temele in loc sa le faca, ramane prost. Marea implinire este sa muncesti cat mai mult pentru o tema, sa afli cat mai mult, sa exersezi cat mai mult, asa incat la terminarea ei sa fii mai informat si mai destept decat la inceperea ei. daca o furi de la altul, esti si hot si nici nu ai castigat nimic pentru tine din tema respectiva.

| Yaesmin a răspuns:

Pentru că nu este corect să iei 10 la școală pe tema făcută de altul.Asta este furt.

| Andreea213 a răspuns:

Pentru ca temele trebuie sa le facem noi. Daca le-ar face altcineva in locul nostru, nu am mai invata. Dar atunci cand chiar n u stii, intra aici: www.brainly.ro

| Fatamuntilor a răspuns:

E ca si cum ai copia!
Banuesc ca profesorul iti cunoaste nivelul tau. Daca azi rezolvi tema pe site, maine la fel poimaine primesti un test.Dar tu nu scrii nimic pentru ca nu stii.Mai bine sa scrii mai putin!