anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce nu imi sterg astia contul de pe TPU? Le-am scris de vreo 5 ori sa imi sterga contul si tot nu mi l-au sters.

Răspuns Câştigător
| EmaS a răspuns:

Pentru a sterge contul TPU.ro trebuie sa trimiti un mesaj, folosind functia "Contact" de pe adresa de e-mail cu care te-ai inregistrat in cadrul comunitatii. Atat intrebarile cat si raspunsurile nu vor mai fi sterse, ci vor aparea pe site ca si cum ar fi postate de un utilizator anonim. Am recurs la aceasta metoda, din dorinta de a fi fair-play fata de utilizatorii care au acordat fundita pentru raspunsurile, care acum se doresc a fi sterse.
In cazul in care posesorul unui cont a decedat, la cererea familiei/prietenilor, contul respectiv va fi dezactivat. Este necesar ca orice astfel de cerere sa fie insotita de acte doveditoare.

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Mesajul tau inca nu a ajuns sa fie citit, ai rabdare. Numai bine!

| Flav a răspuns:

Si-ti pica cuculetul daca nu ti-l sterg adminii? Vaitati-va ca sa atrageti atentia, atat stiti.
Daca vrei sa pleci, la ce rost sa anunti? Du-te invartindu-te!

| Simpatic a răspuns:

Staff-ul acestui site este de 2 lei crede-ma.Probabil sunt acei copii care participa la olimpiade si nu au timp sa iasa din casa, dar se dau foarte ocupati, probabil invata deja materia de anul care urmeaza sa inceapa...ca sa fie pregatiti ca ii bate mamica daca nu i-au note de 9 si 10. Looseri daca vrei!