| deeadeea111 a întrebat:

De ce nu ma lasa sa scriu linkul melodiei? scrie ca sa mai incerc am scris melodii care le asculta ceilalti utilizatori si tot nu merge care e problema?

7 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Dar linkul de unde il copiezi? De pe ce site? Ce browser folosesti?

| iKronstadt a răspuns (pentru neluL):

Salutare, măi Nelule!winking Și eu am câteodată probleme cu link-urile de pe YouTube. Știu că scriptul TPU este destul de slăbuț, având multe "găuri". Am amici care folosesc browser-e diferite, iar efectul este același, chiar dacă încearcă să aplice un link YouTube, așa cum cere scriptul site-ului. "Oboseală de sculă", sau programare defectuoasă?

| neluL a răspuns (pentru iKronstadt):

Salut @iKronstadt
Pai nu e nici una, nici alta big grin Totusi incearca Mozilla daca folosesti Chrome! Si linkul de pe youtube de exemplu copiaza-l pe cel de sub player! Multi pe aici copiaza linkul de sus din bara de cautare sau da click dreapta pe pagina... TPU nu are probleme cu linkurile decat cele care sunt interzise si unele linkuri mai lungi pe care le rupe dar totusi le afiseaza asa.

| iKronstadt a răspuns (pentru neluL):

Mulțam de sfat! Rămân totuși la Chrome, pentru că nu se întâmplă des happy Duminică făină!

| neluL a răspuns (pentru iKronstadt):

Cu placere! bye, bye wave

| ȚiganTranspirat a răspuns:

Scrie asta aici, la contact si adminii vor incerca sa iti rezolve problema:http://www.tpu.ro/contact
Succes!:)

| Demzz a răspuns:

Deci iata cateva motive care cred ca sunt problema:
1 poate ai pus doua melodii prea repede
trebuie asteptat mai mult!
2 trebuie sa fie de pe youtube neaparat!
3 poate nu ai dat bine linkul
ar putea fii! sper ca te-am ajutat!