| Ramo137 a întrebat:

De ce nu mai merge la TPU si la you tube daca bifez sa ma tina logata 7 zile, nu ma mai tine nici 5 minute? adica dupa ce bifez, ma uit la raspunsuri sau ce mai fac eu, inchid pagina si daca o bag iar nu mai sunt logata, trebuie sa-mi bag iar emailul si parola.

Răspuns Câştigător
| hideaway a răspuns:

Salut, ramonatopala! happy
Nu este un virus.
"Diferența dintre ip-ul dinamic și cel static este că cel dinamic se schimbă la fiecare conectare, în timp ce cel static e tot timpul același. Adresa IP dinamică reprezintă o adresă IP ce se poate schimba oricând fiind recomandată echipamentelor ce nu necesită o conexiune permanentă la Internet. Această adresă IP îţi este alocată de către furnizorul tău de acces la Internet (ISP) sau de către un Server DHCP. "
O zi bună!

Adresa IP dinamică se emite pentru o singură sesiune online. Odată sesiunea încheiată, adresa IP se întoarce şi poate fi alocată unui alt utilizator. Chiar dacă se efectuează o reconectare imediată şansele ca aceeaşi adresă IP să fie alocată aceluiaşi PC sunt scăzute.

6 răspunsuri:
| TPU.ro a răspuns:

Aceasta situatie se petrece datorita faptului ca ai un IP dinamic.

Alexandra - TPU

| Ramo137 explică (pentru TPU.ro):

Ce inseamna un ip dinamic? e un virus? multumesc

| unknownn a răspuns (pentru Ramo137):

Nu-i de la ip dinamic, am si eu ip dinamic si la mine functioneaza.

| hideaway a răspuns (pentru Ramo137):

Salut, ramonatopala! happy
Nu este un virus.
"Diferența dintre ip-ul dinamic și cel static este că cel dinamic se schimbă la fiecare conectare, în timp ce cel static e tot timpul același. Adresa IP dinamică reprezintă o adresă IP ce se poate schimba oricând fiind recomandată echipamentelor ce nu necesită o conexiune permanentă la Internet. Această adresă IP îţi este alocată de către furnizorul tău de acces la Internet (ISP) sau de către un Server DHCP. "
O zi bună!

Adresa IP dinamică se emite pentru o singură sesiune online. Odată sesiunea încheiată, adresa IP se întoarce şi poate fi alocată unui alt utilizator. Chiar dacă se efectuează o reconectare imediată şansele ca aceeaşi adresă IP să fie alocată aceluiaşi PC sunt scăzute.

| ÐÿÅ a răspuns:

Ai probleme cu net-ul? Pentru ca daca ai atunci --> de acolo este, dar daca nu ai sar puitea sa fie de la TPU happy

| RainOfColors a răspuns:

Deoarece ai IP dinamic. Cauta mai mult despre asta, daca nu stii, pe google.

| emmyxd a răspuns:

Ori pentru ca TPU nu mai tine si username si parola. ori pentru ca folosesti Internet Explorer. :] Funda?batting eyelashes