anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce nu mai pot raspunde la intrebari. De exp scriu raspunsul apas pe "Raspunde" si mi se face pagina de TPU alb asa transparent si nu mai pot apasa pe nimic. angry si incerc de mai multe zile si nu stiu ce are. e din cauza mea? a contului meu? sau a siteului?straight face

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Dacă foloseşti Internet Explorer, înlocuieşte-l cu un alt browser!
Îţi recomand Google Chrome. Cu el n-ar trebui să mai ai probleme de acest gen.
Succes!

P.S. Ca dovadă: http://www.tpu.ro/......-de-ce-sa/ . Deci au mai avut şi alţii astfel de probleme, iar după schimbarea browser-ului acestea s-au rezolvat. Numai bine!

4 răspunsuri:
| LovعlyFeelings a răspuns:

Scuze ca te intreb. Ti se aprinde greu si windowsul, gandeste greu desktopul si se stinge greu si pc`u?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cel mai probabil folosesti IE9, care n-are compatibilitate buna cu site-ul.
Apasa butonul de compatibilitate din bara de adrese! http://i.technet.microsoft.com/......DN.10).jpg
Oricum, site-ul merge ca naiba, in ultima vreme, indiferent de browser.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

NOname, intr-adevar, problema utilizatorului se rezolva prin instalarea/utilizarea altui browser, dar problema site-ului ramane! Solutia adevarata trebuie sa vina din partea administratiei! Le-am raportat problema acum multe luni de zile cu tot cu capturi de ecran si au spus ca vor lucra la asta, dar eu cred ca nici nu s-au apucat! Pana nu vor primi sesizari in masa de la utilizatorii site-ului nici nu vor avea de gand sa miste un deget!

Noroc cu IE9, ca e singurul browser care dispune de o facilitate de compatibilitate cu versiuni mai vechi de browsere/versiuni IE. Asa ca prin apasarea unui buton se rezolva problema. Problema e ca nu toti stiu asta! Si vor mai intreba multi! Macar asa va lua administratia masuri? Ca eu vad ca daca nu se gasesc mai multi useri cu aceeasi problema, administratia e nepasatoare!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc frumos. mi-am schimbat browserul si acum merge sa raspund iar :X:X!