Probabil este genul de întrebare la care nimeni nu știe să-ți răspundă (dintre cei care au accesat-o).
Dar cred că ar ajuta foarte mult dacă ai încerca să folosești semnele de punctuație și să fii ceva mai clar în exprimare, să scrii ceva mai corect românește (atât cât poți), pentru că nu contează doar ce spui, contează și cum spui, iar unele dintre postările tale, din păcate, sunt destul de greu de înțeles.
Însă nu e o critică, doar un sfat prietenesc. La 11 ani încă nu ai toate cunoștințele necesare ca să scrii impecabil românește, așa că te înțeleg și nu te judec. Tot ce îți recomant, e să fii ceva mai atent și silitor, atunci când compui o întrebare, ca ea să fie citită și înțeleasă de cât mai mulți. În acest fel șansele să ți se răspundă la ea vor fi ceva mai mari, iar problema ta va fi luată mult mai în serios.
Succes.
As fi vrut sa te intreb cati ani ai dar mi-am adus aminte ca tu vrei sa fii ca o fantoma adica esti misterioasa ca poate te aveam in adresa de mess.
Da, Jesi, am eu extravaganțele mele. Dar lasă că ți-o spun în privat.
Bună
JesiVampirul,nu înţeleg de ce trebuia să repostezi întrebarea.
Cât despre jocurile online,vreau să spun că nu joc şi nu mă pricep.În mare parte ai dreptate, nu cred că sunt singura de pe site care nu joacă jocuri, cei care joacă ar trebui să-ţi răspundă.
Stiu ca am repostat-o dar ce era sa fac asta-i ma dispera.
Disperare mare - ti-ai pus problema ca poate nu intereseaza pe nimeni joculetele tale de doi bani?
O primă cauză ar fi că majoritatea folosesc pc-ul pentru yahoo, winamp şi facebook. Altceva le este străin.
A 2-a cauză, cred că are legătură cu divorţul tău de gramatică.
Zau asaaaaaa imi tai capul dac amia aud asa ceva e a sutas oara cand aud asta lasati-ma in paceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.Numi place gramaticaaaa.
No gramatică, no pussy for you.
Ceeeeeeeeeeeeeeeeee