îţi arată 11 funde, dacă ai mai luat între timp atunci ai puţină răbdare în câteva minute o să îţi apară şi celelalte funde, în caz că întrebările respective nu au fost şterse de către admini din cauza încălcării regulamentului, iar răspunsurile abia mâine o să îţi apară.
Buna! si eu ma confrunt cu asa ceva, si e vorba de vreo 100 de fundite, dar nu asta e problema..ma enerveaza ca nu imi trimite un e-mail sa imi zica de ce a ster un raspuns, ce am incalcat etc...am trimis mesaje celor de la contact, dar m-a lamurit... busteandaca nu ai lipsa multe, poate nu au fost actualizate, actualizarea se face o data pe zi, dimineata. daca nu esti lamurita, trimite si tu un mesaj celor de la Contact si poate te lamureste.
O zi frumoasa sa ai!
Bună.
Trebuie să aştepţi să se facă reactualizarea profilului, ceea ce constă în a aştepta 24 de ore. Mâine la 6 dimineaţa vei vedea exct câte răspunsuri, puncte şi funde ai.
Succes în continuare!
Răspunsurile vor apărea la ora 6:00 dimineaţa, iar dacă fundele nu-ţi apar, înseamnă că s-au mai şters din ele sau trebuie să ai răbdare.
anonim_4396 întreabă:
MatsuKeruGirl întreabă:
anonim_4396 întreabă: