Daca ai raspunsuri la intrebare aceasta nu se sterge, doar ca numele tau de utilizator va fi inlocuit cu Anonim.
Și deci întrebarea nu va mai apărea Pe contul meu?
Nu va fi pe contul tau, tu nu ai numele de utilizator Anonim.
Mulțumesc multttt
Politica TPU cel putin dubioasa ca o intrebare stearsa sa ramana in "analele" siteului ca fiind din partea unui anonim.
Daca vreau sa sterg un lucru ar trebui sa fie sters pe vecie, din intreg universul
Poate maine poimane aflam ca TPU este de fapt o mare baza de date apartinand SeRei
Fiindca tu nu esti admin si nu poti face asa ceva intr-un website unde esti un simplu user.
Dupa ce ai marcat intrebarea sau comentariul cu "sterge" adminiul website-ului vine si ti-o sterge, fiindca numai el are aceasta autoritate.
Aaa ok te comporți de parca așa e pe toate site-urile, cred ca e singurul site unde e politica asta de cacat..in rest eu n-am mai întâlnit așa ceva.
Daca nu-ti convine sa respecti termenii si conditiile acestui site, pe care le-ai bifat cand ti-ai facut cont, ca te obligi sa le respecti, esti libera sa parasesti forumul TPU!
ia de citeste aici
https://www.tpu.ro/termeni-si-conditii
Iar aici ai explicat pe indelete fiecare intrebare pune mousul pe ea si ti se deschide raspunsul):
https://www.tpu.ro/intrebari-frecvente
Draga nu i nevoie sa te crezi așa superioară ca nu esti așa importantă
De fapt, chiar iti sunt superioara!
Chiar deloc ????
"acum 45 minute | Ellie2emma explică (pentru Violleta2022):
Chiar deloc?"
Dupa cum vezi, nici capabila sa scrii nu esti
Am pus un emoji deșteaptă care ești. Nu știu cine dracu te crezi tu, dar ești o ofticata, vai de morții tai
Iti doresc inzecit ceea ce tu-mi doresti mie!
Cum karma se intoarce, ma bucur ca vei avea parte de ea inzecit!
PS Pune mana si invata sa scrii si sa vorbesti corect, ca analfabetismul si nesimtirea iti vor aduce numai necazuri in viata!
Https://www.tpu.ro/intrebari-frecvente
06. Cum şterg o întrebare sau un răspuns?
Poţi face acest lucru din contul tău de utilizator, din secţiunea "Întrebările mele" sau "Răspunsurile mele". În fiecare zi poţi şterge maxim 10 postări. Aceste limitări reprezintă măsuri de securitate împotriva ştergerilor accidentale sau accesului altor persoane în cont. Vei primi un email pentru confirmarea ştergerii, iar tot ce va trebui să mai faci este să dai click pe al doilea link transmis. Dacă ştergi o întrebare care a primit răspunsuri, aceasta va apărea pe site ca fiind postată de un Anonim şi nu va mai fi alocată contului tău.
Ți se șterge doar numele de utilizator, care este înlocuit cu "Anonim" și atât.
Întrebarea nu știu de ce rămâne.
Și eu am pățit de multe ori aceeași chestie, probabil ca așa funcționează TPU
Ma gândeam ca nu funcționează la mine și ca e ceva in neregula, deja ma enervasem de câte ori tot am apăsat pe email? dar de exemplu dacă intri pe contul meu apar multe întrebări? Sau îmi dispar de pe cont
Nu e nimic greșit la tine, așa e la toată lumea.
Cât despre întrebări, dispar de pe cont, nu mai apar.
Mersi mult
Ionut299273 întreabă: