Da, acum nu mai stii cum sa te scoti, ai baut-o cu Hombre si ma iei cu fineturi, doar-doar imi trece supararea.
In fine, mere si visinata - asta asa, ca-s buna inainte de a lua lumina - da' sa fie portie dubla.
Si sa n-o iei in gluma, vezi ca pe mama o cheama......Omida.
Cum sa-ti stergi contul? Asta nu!
Cristina? Nu-i sterge mai contul lui whooofff ca iar incep razboiul
Eh, esti tu gentlemen ca de obicei
lasa femeia sa-si faca treaba ca stii ce urat fac eu cand ma supar?! sa-ti spuna altii de pe-aici...
La mail-urile de pe contact se raspunde in ordinea primirii acestora. Cand Cristina va ajunge la mesajul tau, iti va sterge contul.
Alexandra - TPU
Pai cum sa-i stearga contul cand noi o vrem aici?
M-as certa cu eine, dar asa m-am muiat...
Da, nu-l stergeti! Mai bine blocati-o sa si-l mai acceseze, sa nu si-l strice singura
O vrem impaiata ca pe o foca in vitrina TPU!
Scarnavie ce esti! Ma vrei impaiata sa te uiti sub fusta mea
Zambesti frumos la avatar.Plus, unde pleci? Stiu ei ca e o chestie temporara, asa ca, te lasa sa te razgandesti.
Daca pleci si nu dai sticla aia ce-ai promis-o, sa n-ajungi departe.
Na, ca m-ai facut sa blestem in prag de sarbatori...
Lasa sefa ca tie-ti dau visinata. nu e palinca pentru o doamna asa fina ca dumneavoastra
Nu tu, cum sa nu-ti dau...si tu acum. nu de alta dar nu vreau sa ma trezesc soricioaica
Da, acum nu mai stii cum sa te scoti, ai baut-o cu Hombre si ma iei cu fineturi, doar-doar imi trece supararea.
In fine, mere si visinata - asta asa, ca-s buna inainte de a lua lumina - da' sa fie portie dubla.
Si sa n-o iei in gluma, vezi ca pe mama o cheama......Omida.
Doamne fereste! Vino si tu cu vesti mai bune
La vesti proaste, aduc si eu tot vesti proaste Asta e, la mine cam atit a durat, abia zilele trecute m-au radiat dde la evidenta populatiei O sa te regretam, cu ne regertam pe mine
Am mai sters eu si altele inainte, nu este primul. sper sa mi-l stearga cel tarziu luni ca daca nu ma apuc de facut istericale si chiar am fost laudata pentru istericalele mele .
P. S. iti dau privat tie ca nu fug pe luna. chiar nu fug deloc, doar imi sterg asta de pe TPU
Aaa, tipic femeilor, cind nu le place ceva, fac istericale Barbatul e mai eficient, injura o zeitate de mortii si ranitii si se rezolva in citeva ore. Ia intreaba-l pe Kron, cit le ia sa-i stearga un cont
Kron a fugit in lume, de unde sa-l scot eu? vai, daca a fugit cu blonda, ca au disparut cam in acelasi timp...
Drace, stiam eu ca e ceva necurat la mijloc, ca prea a disparut subit. In fine, isi mai ia omu concediu, ca si Poneiu si-a luat liber niste zile, da' nu ma asteptam sa fuga in lume cu nefolositoarea anului Da' tot raul spre bine, o framinta si-o morfoleste putin si-i mai scade fetei tensiunea, ca prea acumulase multa si se facuse dracoasa.
Il vezi si pe el ca apare numai cu funde lipite pe frunte si incrucisat de cat s-a chinuit sa-i scoata dracia la fata.
eh, linistea sufleteasca cere sacrificii
Adevarul e ca trebuie sa mai lucreze nitel la site. am trimis mesaj acum jumate de ora si cred ca tot nu a ajuns.
Voi sunteți iubiți de admini... Eu am trimis cerere acum vreo 3 săptămâni, și a 2-a sau a 3-a zi am primit mail de la Cristina, că nu se poate să plec, că-s membru de bază, că am funde și alea și comunitatea ar fi mai săracă fără mine, dar că, peste toate, e alegerea mea, și trebuie doar să confirm. Îți dai seama că mi-au dat lacrimile și n-am mai cutezat să plec.
Pai si mie mi-a spus la fel. Da' ce-ati patit de vreti sa va stergeti toti conturile? A dat strechea-n voi? Eu mi l-am sters pentru ca sint ticalos Da' voi... voi ce scuza aveti? Vreti sa ramina site-ul, doar clopoteilor agramati si impertineti? Cine-i mai ia de urechi? Cine mai ride pe seama lor?
Ha ha ha!
stai ca n-am terminat de ras inca si a trecut un sfert de ora:ha ha ha!
Gata am terminat
e abureala standard, nici macar nu schimba de la unul la altul dar, cu tine cred ceva mai mult ca a nimerit-o decat cu altii .
Tu ii iei de urechi si razi pe seama lor ca eu am altele mai bune de facut...
hm, tare cred eu ca noi suntem cei tolerati pe site-ul asta si nu clopoteii agramati si impertinenti
Voi mă întristați și mai rău...
Stați liniștiți, că nu aia m-a oprit, apăruse pe atunci o postare mișto și când a fost vorba să zic "da, bă, confirm...", am zis s-o lase așa. Oricum îmi făceam alt cont, după numai câteva zile, cum am mai făcut-o.
One does not simply quit TPU.
Aaaa, ok, sa ne fie rusine
Hahaah!
ba eu cred ca de data asta da, e cineva care o sa quit... dar numai sa-mi dea ei mail-ul ala!
mai am un cont pe care nu pot sa-l sterg ca mi-am sters adresa de mail inainte de-a sterge contul si mai merge nu stiu cum... poate ma ajuta si cu asta Adminii . la aia chiar n-am idee cum sa fac
Ru-si-ne!
dupa ce ca esti un tolerat mai faci si fite, geeenn!
Normal, doar nu rezisti sa nu mai dai pe aici. Uite, eu mi l-am facut pe asta... ăăăă, in fine, initial facusem doua conturi, sa pot raporta ineptiile si temele. Da' intre timp mi-am dat seama ca e inutil, temele si ineptiile apar intr-un ritm coplesitor.
Dar de ce, nu-ți place p-aici pe la noi? N-o să renunți, decât dacă pleci cumva în vreo vacanță mai lungă, dar dacă ești forțată să stai legată de un calculator, n-o să părăsești TPU... Pe bune.
Nu știu cum aveai răbdare și chef. A-ncetat de mult să-mi mai pese de postările de pe TPU, de analfabeți, de copiii cu teme, de năzbâtiile adminilor... Atâta timp cât se încarcă paginile bine, n-am treabă.
La fel am patit si eu, atat ca n-am plans, am inceput sa beau.
Da o s-a cam fiu pe coclauri. va dau ID-ul de mess daca ma lasa oamenii astia sa trimit mesaj, stiu ca nu va intereseaza , dar nu e frumos sa plec asa fara sa las un contact. ce stiu eu ce optiuni aveti voi acolo. hai ca va cer prietenia la amandoi, geeennn...ha ha ha! pe bune ca ma las de TPU-ul lor. chiar n-am deloc chef sa particip la nenorocirea vietii unor copii de 12 ani si mai putin chiar, si asta fara nici un fel de aluzie decat la adminii TPU .
De ce nenorocire? Te numeri printre ăia buni... Genul care spun băieților de 12 ani să se protejeze înainte să intre.
Poate n-ai vazut ce conversatii am avut cu Poneiul si cu Hombre la un moment dat...
Probabil ai trimis mesajul ieri dupa amiaza, ceva mai tarziu. Luni cel mai devreme ti-l poate sterge. In weekend nu-ti raspunde nimeni.
Dar intrebarea (alta, nu asta, logic) cum au sters-o? sau nu se ocupa ei cu asta?
Au sters-o pe jos, ca nu mai au bani de benzina
Posibil sa aiba o mica activitate silentioasa in weekend, dar in niciun caz nu se ocupa de stergerea conturilor.
Pai tot asa silentios sa-mi stearga si mie contul/urile ca nu-mi trebuie cu surle si trambite. Pot sa astept si pana luni, dar chiar ii rog sa nu fie mai tarziu de-atunci .
Ooops. Cineva sus acolo te iubeste. Am trimis aici un raspuns mai deocheat si mi-a fost banat instantaneu... ai sanse!
Lasa-i tu si pe ei sa se odihneasca
Doamna/domnul... ca nu stiu cum va cheama, haideti va rog stergeti si mie conturile (si ala fara adresa de e-mail, va trimit pe privat daca vreti) ca promit sa nu mai fac! oare ce? asa simt eu ca am facut ceva rau. tare rau imi pare mai... da' vedeti ca vreau sa ma tratez, mai oameni buni, si voi nu vreti sa ma ajutati .
Du-te la doctor pentru tratament sau intreab-o pe Briga, ca se pricepe. Noi aici in administratie ne pricepem numai la gatit (amble sensuri)
Pai vreau sa merg, dar nu vezi ca nu ma lasa. ia vedeti voi, aia din administratie cum imi stergeti contuurile. imi place asa, sa le vad la maturitate (pe conturi) cu drept de vot si dupa aia sa le las pe picioarele lor.
hai bre! n-auzi? conturile mele! helloooooo!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: