anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce nu mi se strerge contul daca am trimis deja vreo 3-4 mesaje?

Răspuns Câştigător
| MidnightLady a răspuns:

Da, acum nu mai stii cum sa te scoti, ai baut-o cu Hombre si ma iei cu fineturi, doar-doar imi trece supararea.
In fine, mere si visinata - asta asa, ca-s buna inainte de a lua lumina - da' sa fie portie dubla.
Si sa n-o iei in gluma, vezi ca pe mama o cheama......Omida.

46 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Lasa-i tu si pe ei sa se odihneasca happy
Doamna/domnul... ca nu stiu cum va cheama, haideti va rog stergeti si mie conturile (si ala fara adresa de e-mail, va trimit pe privat daca vreti) ca promit sa nu mai fac! oare ce? asa simt eu ca am facut ceva rau. tare rau imi pare mai... da' vedeti ca vreau sa ma tratez, mai oameni buni, si voi nu vreti sa ma ajutati sad.

anonim_4396

Du-te la doctor pentru tratament rolling on the floor sau intreab-o pe Briga, ca se pricepe. Noi aici in administratie ne pricepem numai la gatit (amble sensuri)

| MidnightLady a răspuns:

Daca pleci si nu dai sticla aia ce-ai promis-o, sa n-ajungi departe. no talking
Na, ca m-ai facut sa blestem in prag de sarbatori...

anonim_4396

Pai vreau sa merg, dar nu vezi ca nu ma lasa. ia vedeti voi, aia din administratie cum imi stergeti contuurile. imi place asa, sa le vad la maturitate (pe conturi) cu drept de vot si dupa aia sa le las pe picioarele lor.
hai bre! n-auzi? conturile mele! helloooooo!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru MidnightLady):

Lasa sefa ca tie-ti dau visinata. nu e palinca pentru o doamna asa fina ca dumneavoastra happy

| MrAngelus a răspuns:

E weekend, nu se lucreaza...

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru MidnightLady):

Nu tu, cum sa nu-ti dau...si tu acum. nu de alta dar nu vreau sa ma trezesc soricioaica big grin

| justitiarul a răspuns:

Cum sa-ti stergi contul? Asta nu!
Cristina? Nu-i sterge mai contul lui whooofff ca iar incep razboiul raised eyebrows

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru justitiarul):

Eh, esti tu gentlemen ca de obicei happy
lasa femeia sa-si faca treaba ca stii ce urat fac eu cand ma supar?! sa-ti spuna altii de pe-aici... rolling on the floor

| Amii19 a răspuns:

S-ar putea sa nu iti mai mearga TPU.

| TPU.ro a răspuns:

La mail-urile de pe contact se raspunde in ordinea primirii acestora. Cand Cristina va ajunge la mesajul tau, iti va sterge contul.

Alexandra - TPU

| justitiarul a răspuns (pentru TPU.ro):

Pai cum sa-i stearga contul cand noi o vrem aici?

anonim_4396

M-as certa cu eine, dar asa m-am muiat... big grin

anonim_4396

Da, nu-l stergeti! Mai bine blocati-o sa si-l mai acceseze, sa nu si-l strice singura rolling on the floor
O vrem impaiata ca pe o foca in vitrina TPU!

anonim_4396

Scarnavie ce esti! Ma vrei impaiata sa te uiti sub fusta mea big grin

nony
| nony a răspuns:

Zambesti frumos la avatar.Plus, unde pleci? Stiu ei ca e o chestie temporara, asa ca, te lasa sa te razgandesti.