| EuNuAltu a întrebat:

De ce nu poți să dai un masaj cuiva dacă nu ai un anumit rang? E o tâmpenie asta.
De ce rang am nevoie pentru a da cuiva sau a răspunde la mesajele pe care le primesc?

Răspuns Câştigător
| teo530 a răspuns:

Ca să dai mesaje pri vate trebuie să ai rang senior. Ca să ai rang senior trebuie să ai 100 de răspunsuri postate şi 10 zile de la crearea contului.

5 răspunsuri:
| LPCTSTR a răspuns:

Cam cum e posibil asta?
A cum ceva timp am dat de un cont junior, cu ultimul rank, care spama în mesaje, invlusiv eu am primit un mesaj de la el, deși am rank 244.

| mihaicelsfant a răspuns:

Senior

| Lawrrrr a răspuns:

Putem sa vorbim aici, sau pe snapp

| Fatamuntilor a răspuns:

Sunt utilizatori care isi seteaza confitiadilitatea sa nu primeasca mesaje deloc! Nici de la seniori, nici de la juniori, nici de la prieteni!
Poti ruga utilatorul respectiv sa debifeze rubrica respectiva, trimitand o felicitare, insotita de mesajul respectiv!

| TPU.ro a răspuns:

Buna,

Poti trimite mesaje private doar catre userii care accepta mesaje de la toti membrii TPU. Sunt persoane care au setat la profilul lor sa nu primeasca de la nimeni sau doar de la membrii senior.

Pentru a deveni membru senior ai nevoie de 100 de raspunsuri aprobate si minimum 10 zile de la crearea contului.

Zi frumoasa,
Echipa TPU.ro