O logica simpla ne arata ca Totul despre TPU include si discutiile despre useri,nu e greu sa pui o intrebare de genul "Cine e X,ce parere aveti despre el/ea",nu?
Eventual sa-l intrebi direct intr-un mesaj privat,ca sa nu incarci site-ul,sa zicem.
Personal sunt deschisa ideii,ma numar printre userii care n-au nimic de ascuns,dar te vei gasi in fata unora care functioneaza numai sub incidenta legii anonimatului si nu numai ca te vor refuza scurt,dar posibil sa-ti si deschida vreun mic razboi, cerand clauza userului cel mai favorizat, ca sa parafrazez.
Si, ca sa-ti raspund conform TPU, site-ul asigura anonimatul userilor si o noua categorie ar incarca si mai mult un server si asa prea incarcat.
Dar ideea ta imi place la nebunie!
Buna
Chiar crezi ca ar fi benefica o astfel de categorie? pai iti dai seama ca ar fi pareri pro si contra si ar iesi o polemica de toata frumusetea.
Nu cred ca ar accepta adminii o astfel de categorie, dar daca insisti.
O seara buna
Hmmm! Sa fie ceva in genul?
"Băi, ai vazut ce avatar are x...hăhăhăhă"
sau: "Saracuțul y, a luat 3 nefolositor la un raspuns! Sper sa nu fie deprimat din cauza asta... "
sau: "Intrebarea aia a lui z e chiar...nu stiu cum sa zic, frate! Eu chiar nu stiu ce a fost in mintea lui! asa ceva..."
Da, da!
Sau stiri in genul TimesNewRoman:
"Soc! NOname a mai primit inca un buton roz!"
"Exclusiv! Vedeti aici cum vorbeste sabin89 in privat fata de cum intreaba la S&F. Scrie de 3 ori mai mult si la font de 5 ori mai mic!"
"Tragedie! Sofer/Spetsnaz a lovit-o pe ardnaxur1961 cu un tir Volvo!
Mereu m-am plans de analfabetii astia de pe TPU care nu iau Bacul, dar nu credeam ca unul ma va si baga in spital de pe sosele! Dar nici cu CFR-ul lui peste praijt nu o sa umblu!
"
"Incredibil! Categoria Trivia/Amuzante a fost redenumita in T/A!
Intrucat de ani de zile nimeni nu mai stia semnificatia acelei categorii, s-a decis denumirea ei in T/A, ca doar asa-i zice toata lumea, desi nimeni nu stie etimologia sau abrevierea sa.
"
"
E confirmat! Categoria D&S va deveni prima pagina TPU!
Deoarece este cea mai accesata categorie si cele mai mari probleme ale utilizatorilor TPU sunt de natura sexuala, adminii TPU au decis ca D&S sa devina prima pagina TPU. Astfel, dupa cum a declarat o distinsa membra a administratiei care nu doreste sa-si mentioneze numele de familie, desi toata lumea-l stie deja, Durex va genera mult profit pentru TPU si 1424.ro.
"
Asta mai lipsea! haha
Si eventual o rubrica: top rusinica! (top cele mai penibile intrebari + top cele mai penibile raspunsuri)!
Daca il intrebi pe Google chiar exista asa ceva.Si pw facebook! Dar acolo ajung postarile sterse
Da, am vazut si eu cateva intrebari care au ajuns pe facebook! un fel de panoul rusinii!
Adminii nu ar fi de acord, deoarece la un moment dat s-ar ajunge la un fel de "bârfă", pe care nimeni nu o dorește. Dacă vrei să vorbești cu cineva despre cineva îi dai mesaj privat și uite așa se rezolvă problema.
Site-ul ăsta este unul extrem de bun și folositor, iar categoria propusă de tine nu ar ajuta la îmbunătățirea acestuia, de aceea nu cred că ideea s-ar aproba.
Bună!
După părerea mea, această "categorie" ar fi de prisos - ea poate fi ( şi chiar este ) INCLUSĂ în prezenta categorie : "Totul despre TPU"
Având în vedere că este vorba despre userii TPU, orice "discuţie" despre aceştia se poate purta ( şi s-a mai purtat ) la această categorie...
Toate cele bune.
Nu,,despre'' ci,, intre''. Asfel s-ar putea duce la barfe, lucru nedorit de admni
Pentru asta s-a creat mesagria.Deci,ma abtin!
Zurick-fata cu creier de fată
-fata care ți-a zis că s-a scumpit
biletul de autobuz(știu că știai
că ideea ta este foarte bună
deci poate adminii o să facă
ceva de 1 iunie)
Nu am inteles absolut nimic cred ca ai probleme grave...imi pare rau de tine
Drăguță,asta e dacă n-ai înțeles, eu nu mă complic...Și de ce îți pare rău?
N-ar trebui să-ți pară rău decât pentru existența ta, atât te privește.
O zi bună!
Sunt foarte de acord tinand cont ca putem vorbi despre alti utilizatori TPU.
Ar fi foarte frumos, ai +1!
Pa, pa!
Cred ca ar fi o idee buna ca si cea pe care am vazu-to azi, parca, de a se face o aplicatie android.
anonim_4396 întreabă:
7Delia7 întreabă: