Eu zic pas! Tocmai acest lucru face interesante discutiile de pe TPU, ca nu ai habar la ce nivel se afla interlocutorul tau! Sa constati ca "doamna " Ema este un copil de 12 ani, sau ca Elianna este o baba de 70 de ani...nu mai are nic un haz!
Pai cum de ce nu se intalnesc pai crezi ca aia stau in acelasi oras? poate unu e la buzau altu la Bucuresti altu la cugir altu la piatra neamt...si in plus sunt 200 si ceva de mii de utilizatori unde dq sa se intalneasca 200 de mii de oameni
tu stii cati useri sunt pe site-ull asta?
popun eu altceva.sa ne vedem pe judete adica cine e din Buzau sa ne intalnim in bz, cine e din Cluj in cluj...si tot asa!
Eww una consider ca nu este o idee buna.Aici apelam la oameni necunoscuti pentru a ne da sfaturi la problemele noastre sau doar vrei sa mai aflam parerile celorlalti.De ex sa zicem ca am avut un conflict la o intrebare a unei tipe.Din intamplare ne vedem si zici:''Buna sunt Kronstadt.'' ''Iar eww CariocaAlba
''. Nu merge in plus ca suntem din toata Romania.Mai bine sa ramana asa.
Ba da ar fi frumos, dar ar trebui modificat situl astfel incat, la profilul tau sa scrii localitatea si judetul de domiciliu astfel incat, daca eu vizitez profilul tau, sa vad si de unde esti! s-ar putea lega prietenii frumoase, cred eu
Ne-am putea vedea toti userii. Dar cu o singura conditie: sa mearga doar cei cu varsta peste 18 ani...
Eu m-as bucura sa reusesc sa-i cunosc macar pe cei cativa pe care ii pretuiesc in mod deosebit!
Ar fi insa grozav sa avem o zi a TPU si un punct de intalnire fix! Cine poate vine,cine nu,nu.
Realizezi ce ar putea iesi? Ori la bal,ori la spital!
Da, mi-ar place tare mult, recunosc!
Prefer sa-mi fac o groapa de nisip miscator si sa trag un pui de somn in ea sau ca capitanul Hook sa-mi fie doctorul care-mi face controlul la prostata.Pe TPU is infrant intelectual, in viata reala is infrant intelectual, estetic si pot spune ca am infrant anorexia la maxim.Plus ca cine stie peste ce Anders Behring Breivik dau si ma fugareste cu o arma tipand ca un taliban extremist "Death to all infidels".
Chiar crezi ca lumea ar avea ce discuta infara de TPU?
Stiu ca vrei sa te joci dea hotii si vardistii cu niste persoane, poate chiar Catalin, sa o vezi pe cea care tine chenarul albastru in spate mai ceva ca Atlas lumea supranumita Namelas (N0name+Atlas=Namelas, care rimeaza cu Nameless, care este un sinonim la N0name, ce genial is). Prefer prezenta fara nume/infatisare/gen/kg/IQ.
Ham ham! Stiti, mie mi-ar fi frica sa-l cunosc pe Kronstadt in realitate, avand in vedere ce insecta periculoasa e pe TPU. Dar as vrea oricand sa-i cunosc pe toti ceilalti care se ascund in spatele conturilor de caini, pisici, cai, ponei, etc.
Mein Fuhrer esti convins ca vrea sa se intalneasca cineva cu tine cand stie ca esti inarmat cu sange rece si cu dorinta de ai sparge felinarele cuiva doar asa de bagat in seama?
S-au, cu @Clepto-manul cu vorbele-i mieroase si moale si apoi sa ne omoare cu, curul imens de mare?
Si cu mine cine se va intalni, asa nesuferita si cu gheare cum sunt? Fir-ar... uita-te, e plin de animale pe TPU.De unde sa stiu daca Elianna e chiar pisica aia sau nu? De unde sa stiu daca tu chiar iti doresti asta sau te bagi doar in seama? Eu as fi speriata, cine stie ce caini mai intalnesc.
"Ciorditorule", nu te mai desconsidera atat, ca o sa ajungi sa fii ferm convins de ceea ce sustii Lumea ar avea ce discuta in afara TPU, dar numai LUMEA. Restul, ar sta dupa gard, zambind amar, regretand faptul ca au fost destul de tampiti incat sa accepte o intalnire LIVE
Omule care esti om, daca tot sunt atati viteji si printese neconsolate pe TPU, ma gandesc ca vor si ei sa participe la o chestie tematica, ceva medieval, sau cu iz fascist. Doar asa, de bagat in seama
Esti o criminala sadica, inainte s-ai infigi tepusa in ocheane, lasa-ma sa fac o slujba de pomenire cu ea in jacuzzi si iti promit ca o vei avea purificata la supliciu.
Eu am organizat in Galati astfel de intalniri. Au venit chiar si cativa experti, printre care Harciog, Lora si Dara. Dar erau alte vremuri, alte valuri pe apele marii. Ultima oara, din pacate, cand am chemat lumea, a venit Dara si-n rest numai copii de liceu. Pentru mine n-a fost problema, imi face placere sa vorbesc cu oricine, sa observ cum gandeste tineretul, sa vad daca deja sunt demodat, dar m-am simtit putin stanjenit pentru Dara. Femeie in toata regula, cu fetita langa ea, statea la masa numai cu pustani (aici ma includ si pe mine) si trebuia sa impac si capra si barza la subiecte. Si ce locatie misto am avut: pe Dunare, pe un restaurant-vaporas. Cu timpul, site-ul s-a schimbat, unii din ei nu prea au mai intrat, altii si-au schimbat conturi din diverse motive si asa mai departe. Dar n-as refuza o intalnire mare, indiferent de ce locatie va fi prin tara.
Bai palariosu' dracu' ce esti! Eu m-as intalni cu oricine, indiferent de felul sau de a vedea lucrurile. User-ul marius_8966 a punctat bine. Dar si adolescentii inteligenti vor fi mai mult decat bine primiti.
P.P. Pastreaza Dunarea si vaporasul!
La sfarsitul anului 2050 Lorra, că atunci implinesc eu 25 ani de la moartea mea si Harciog 15 ani, sa pui o floare acolo, oricum noi suntem la un sprit acolo in slavii si ducem mai departe idealurile TPU.
Da Lorra stiam ca ne iubesti pentru ca e reciproca. Pentru tine si fratele AnimalX Har o melodie.
http://www.youtube.com/watch?v=6E2HiDIFDIU&feature=feedrec
Bai Mein Fuhrer pana vine sarbatorile de iarna, este pastrama la rand, uite o dedicatie sa mearga spritul.
http://www.youtube.com/watch?v=_yO43xeYwoI&NR=1
Oh, ce-mi place piesa asta... M-ai lovit exact intre ochi :)) Uite, ceva pentru continuarea spritului:
http://www.youtube.com/watch?v=G5U8qPYeUlY&feature=related