Bună, Angycut!
Concursul cu "Maratonul Oracolului" este PÂNĂ în data de 17 octombrie!
Deci, acest concurs a EXPIRAT :(
Vezi detalii pe Blog, la linkul :
http://www.tpu.ro/blog/?p=4333
Şi la mine scrie că mai trebuie să răspund la 22 de întrebări, deoarece mai sunt ceva erori de server...
În plus, NU poţi să fi eligibil la acel concurs dacă ai răspuns la TOATE întrebările Oracolului ( cum e şi cazul meu, şi, probabil, şi al tău )!
Pentru a participa la concurs ar fi TREBUIT să răspunzi la minim 30 de întrebări ( din cele la care n-ai răspuns încă ), în perioada 11-17 octombrie ( vezi pe blog ).
Deci, noi, cei care am răspuns ZILNIC la fiecare întrebare din Oracol, NU mai aveam cum să răspundem la 30 de întrebări în 7 zile ( deoarece ne mai apar DOAR 7 întrebări )...
Sper că te-am lămurit cum stă treaba :)
O zi frumoasă.
Acum nici nu NU mai conteza, oricum stiu ca nu aveam sanse.Las premiul pe mana,, juniorilor''.Eu ma multumesc cu telefonul meu clasic.
DAR era ciudat ca nu mi se marcheza raspusurile.Am scris la contact, raspunsul Cristinei, m-a lamurit bustean(esentata tare)
NU am fost de acord cu TOATE intrebarile din ORACOL, si de aceeia NU am raspuns la ele.
Nati-o pozna( m-am luat dupa tine si folosesc si eu MAJUSCULE)
Asteptam pe contact@tpu.ro mai multe detalii din categoria: la ce intrebare incercai sa raspunzi si cu ce varianta, ce anume se intampla atunci cand incerci sa raspunzi si ce browser folosesti.
Alexandra - TPU
Buna
la mine a mers, am raspuns, dar imi afiseaza ca trebuie sa mai raspund la 21 de intrebari. oare atatea intrebari se vor mai pune pana la inchiderea concursului, ori se refera ca mai am de raspuns la 21 de intrebari? curios ca la oracol am raspuns la toate intrebarile. poate ne lamureste careva.
O zi frumoasa sa ai
Si eu la fel.Mai am de raspuns la 23 de intrebari.Ma impotolesc aici.Raspund si se nu se marcheza!
poate acolo cineva,, sus'' ne aude!
AnnaMaryaDenysa întreabă:
Ionut299273 întreabă: