| LisaJulie a întrebat:

De ce nu sunt permise raspunsurile generate de inteligența artificiala pe TPU? Peste tot Chatgbt se considera trișat! Și la teme la copii, lucrări de licență, pana si la munca!

13 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai si nu e trisat?
se cheama toti pentru unul, nu chatgpt pentru unul

| LisaJulie explică (pentru suntserios):

Da este! Dar unii nu folosesc AI-ul chiar cum apare, adică reformulează uneori

| suntserios a răspuns (pentru LisaJulie):

Fac copy paste toti

| johnnny123 a răspuns:

"Peste tot Chatgbt se considera trișat! Și la teme la copii, lucrări de licență, pana si la munca!"

Ce chestie, deci trișatul se consideră trișat.

| LisaJulie explică (pentru johnnny123):

Ce ti se pare ție rău in a fi ajutat de inteligenta artificiala! Pana la urma de ce a fost creata?

| johnnny123 a răspuns (pentru LisaJulie):

Nu am spus nici că este bine nici că este rău să folosești inteligența artificială ca pe o unealtă. Asta este o discuție mai vastă.

Am spus doar că se numește trișat atunci când ceri lui ChatGPT să-ți facă tema sau lucrarea de licență în loc să ți le faci singur. Din motive care ar trebui să fie evidente pentru oricine: acea lucrare/temă produsă de Chatgpt nu reflectă cunoștințele tale, ci cunoștințele altcuiva.

Sigur ca asa se numește, nu am spus eu ca nu se numește, doar ca totuși inteligența artificiala a fost creata sa ne ajute

| johnnny123 a răspuns (pentru LisaJulie):

Ba fix asta ai susținut, că a copia o lucrare produsă de Chatgpt nu ar trebui considerat "trișat".

Și repet, nu am spus că este întotdeauna greșit să folosești A.I. Dar trebuie să-l folosești ca pe o unealtă care-ți sprijină dezvoltarea creierului, nu ca pe un substitut pentru creier.

Dacă în loc să te gândești tu cum se rezolvă o temă îi ceri lui Chatgpt să ți-o scrie cap-coadă, creierul tău nu are absolut nimic de câștigat din asta.

Ca să înțelegi mai bine, îți propun următoarea analogie:
Să ne imaginăm că vrei să-ți sporești forma fizică prin alergare. Poți să faci asta inventând un robot care se duce în fiecare zi și aleargă pentru tine? Nu. Poți să faci asta doar punându-ți o pereche de teniși și alergând.

A.I.-ul trebuie să fie ca o pereche de încălțări foarte bune care te ajută la alergat, nu ca un robot care aleargă în locul tău.

Nu sa îți scrie tema sau lucrarea de licență in locul tău! Nu am spus niciodată asta! Am spus sa te ajute sa o faci, nu copy-paste! La fel și cu răspunsurile de pe TPU, ai-ul îi poate ajuta pe oameni, nu copy-paste bineînțeles! De ce te deranjează atât asta? Inteligenta artificiala este informația viitorul, la fel erau cartile mai demult

| Kufu95 a răspuns:

Ție ți s-ar părea corect ca un robot să îți formuleze ție întrebările și să nu mai foloească inteligența oamenilor deloc?

| annonimaaaa555 a răspuns:

Ca nu sunt...cred că e in termeni si condiții. Aici oamenii au nevoie de părerea/sfaturile oamenilor nu a unui robot

| Recedaniel4 a răspuns:

Trebuie gindirea naturala, nu a robotului

| NecroVortex a răspuns:

Realitatea este ca toti folosesc AI pe ascuns. Unii il rescriu un pic si gata. Altii il copiaza direct. In final, este doar ipocrizie generala si pentru ca nu vor sa recunoasca ca AI raspunde mai bine si mai rapid ca ei.