Pentru că funcția de ștergere de pe profil ne permite să ștergem postările doar din contul nostru, nu și de pe site.
Dacă vrei ca o postare să fie ștearsă de tot, ar trebui să te adresezi administrației site-ului, trimițând un mesaj la Contact.
Și nu, postările anonimizate nu mai pot fi atașate contului tău. Rămân pe site ca anonime.
De ce? Acestea sunt regulile site-ului.
Mi se pare normal ca opțiunea de ștergere a unei intebări să fie valabilă numai pentru intrebările postate de noi, ca useri.
Insă dacă eu am postat inițial o intrebare și tot eu am șters-o ulterior, nu ințeleg de ce ar rămâne pe site sub anonimat, dar mă rog.
"Mi se pare normal ca opțiunea de ștergere a unei intebări să fie valabilă numai pentru intrebările postate de noi, ca useri."
Așa și este. La fel și în cazul răspunsurilor.
"Insă dac eu am postat inițial o intrebare și tot eu am șters-o ulterior, nu ințeleg de ce ar rămâne pe site sub anonimat, dar mă rog."
Pentru că postarea ta, o fi ea întrebare sau răspuns, este valoroasă pentru comunitate. A ajutat pe cineva și ar putea să ajute în continuare (mulți dând căutări pe google pe diverse teme și fiind redirecționați aici).
Plus, în cazul întrebărilor, probabil se ține cont și de faptul că odată cu ștergerea întrebării s-ar șterge și răspunsurile celorlalți și n-ar fi corect față de ei, pentru că au depus un efort ca să te ajute. Nimănui nu-i place când i se șterge fără voia lui ceva în care a pus suflet și timp.
În felul acesta, prin anonimizare, se ajunge la un compromis.
Mda.
Are sens dacă ținem cont de răspunsurile diferitelor persoane la acea intrebare. Insă dacă e ștearsă rapid, imediat după postare, inainte ca cineva să dea vreun răspuns (așa cum am intenționat eu), nu văd de ce nu ar fi posibil.
In fine, asta este.
Scuză, am uitat să specific, într-adevăr, în caz dacă la întrebare nu s-a răspuns deloc, ea dispare de tot de pe site, însă dacă a primit cel puțin un răspuns, doar se anonimizează (probabil scrie și în regulament. iar dacă nu, pe blog sigur).
Cum s-ar zice, pana la urma raspunsul conteaza mai mult decat intrebarea, in opinia TPU, ha, ha... suntem o gasca de raspundaci!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: