| syd2 a întrebat:

De ce oamenilor le apar notificarile de la mine abia peste ceva timp si nu la moment? (mentionez ca mi s-a inceput de cand am fost suspendat )

9 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Este efectul rezidual al suspendării.

| darrio2007 a răspuns:

Si la mine se intampla la fel. Primesc notificarea acum dar cand o caut in intrebare ea este aparuta de 2 ore. Si nu am fost suspendat.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru darrio2007):

Dario,tu te referi la notificarile pe care le primesti tu la raspunsurile tale? Probabil asta se intampla cand traficul pe site este foarte mare.Seara de pilda.
Utilizatorul zicea ca raspunsurile pe care el le primeste de la ceilalti utilizatori la intrebarile lui vin cu intarziere.
Mie mesajele private nu apar ii timp real.

| darrio2007 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Asa e, Angy, seara nu mai apar, desi ma astept, ca la cate raspunsuri dau, sa am si comentarii. Intr-o dimineata am avut 28 de notificari. Niciodata nu am avut atatea.

| Drimmero a răspuns:

E ca si cum ai avea cazier,, ghinion de nesansa! Dupa avatarul tau si dupa notificarile pe care le primeam de la tine puteam sa jur ca esti vreun strigoi adus aici special/

| Fatamuntilor a răspuns:

E un fel de,, arest la domiciliu''
Zici ca ai fost suspendat, a trecut perioada aia, dar adminii au suspiciuni in privinta ta si te supravegeaza o perioada.
Ai grija sa nu mai repeti greseala!

| J0B0MAT a răspuns:

Pentru că ai fost suspendat.Lucrul ăsta lasă urme pe veci.

| L1feDRAIN a răspuns (pentru J0B0MAT):

Blestem...

apropo, si eu am aceeasi problema.

| Mayhem666 a răspuns:

Exact asta ma intrebam si eu. Daca intru la o intrebare sa ma mai uit la raspunsuri, vad si raspunsul tau, si abia dupa cateva ore imi apare notificare ca mi-ai raspuns.