anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce pentru voturile de amuzanti nu se acorda un punct, la fel ca acelea de folositor si inteligent? Mie mi se pare un lucru pozitiv faptul ca ai reusit sa inveselesti pe cineva, chiar si intr-o intrebare mai serioasa pentru ca asa ii poti ridica si moralul. Si simtul umorului mi se pare ceva inteligent care merita rasplatit, sa zic asa.

(nu va luati de mine, sunt doar curioasa de parerea voastra, nu imi pasa de puncte ca nu sunt bune de nimic, dar vreau sa vad cum gandesc si altii...)

Răspuns Câştigător
| justitiarul a răspuns:

laughingJelli da-i funda lui antiteme ca e geniallaughing)

37 răspunsuri:
| ASIGURATORUL a răspuns:

Menirea acestui site este sa ajuti pe cineva, cu o vorba buna, cu un sfat. Sa il faci sa zambeasca poate este prea putin.

| zdrangoi a răspuns:

Corect !

| CoquineNoire a răspuns:

Sunt de acord...in fond, se mai dau funde celor care fac misto sau aduc un zambet pe fata cuiva.
asta inseamna ca userul cu amuzante a ajutat pe cel care a cerut ajutor, chiar daca l-a criticat/mijtocarit, pentru ca cel care a pus intrebarea si-a dat seama ca are dreptate.
cei cu amuzante sunt rasplatiti cu funda de cei cu simtul umorului si nu numai.

NOname
| NOname a răspuns:

Și eu sunt de părere că simțul umorului este ceva benefic, care trebuie apreciat, iar răspunsurile amuzante (nu doar inteligente și folositoare) îi ajută pe cei din jur, ridicând moralul, smulgând câteva zâmbete.
Un zâmbet prelungește viața cu 3 minute (parcă). Deci vă dați seama câte vieți salvate? Merită răsplătiți (nu e vorba de puncte, ci de principiu)! Amin.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Taci din gura sau... tastatura! ca astia nici macar stupizi n-o sa-mi mai ofere, de frica sa nu se puncteze in viitor si parerile diferite votate negativ.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Ai fost ironic? Pai si atunci, de ce se mai puncteaza si voteaza? Si serios, cui ii pasa de punctele oferite de voturi, care-s asa putine deci nici nu se simt? Ok, iti respect opinia.

anonim_4396

Cum adica nu se simt? Pai ce, eu am ajuns aproape de top 1000 pe funde? Sau pe raspuns primul? Doar pe folositor si Inteligent, ca amuzanti am o mie, degeaba!
Asta ca un corolar, ca oricum eu fac pipi pe ele de puncte. Eu militez pe votarea cu minus unu la stupid, sa va bag pe negative pe toti!
Stii ce mi s-a parut mie cel mai aiurea vot vreodata? Sa dai nefolositor si stupid in acelasi timp. E un fel de pleonasm, ca stupid si folositor, sau stupid si inteligent simultan n-am vazut pe nimeni sa voteze... desi eu am primit odata un stupid si amuzant in tandem, daca ma gandesc bine...

anonim_4396

Fara chef de raspuns.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Taci, ca am luat destui de la tot felul de vise, nervosi si insoriti, pe nedrept. Eu cred ca votezi, dar de pe alt cont, hihi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hmm, eu sau raspunsul meu este stupid si nefolositor? Adica, tu ai vota dupa nume?

| Abandoned a răspuns:

M-a chemat cineva?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

În caz că încă nu ți-ai dat seama, aici activăm pentru ai ajuta pe ceilalți. Tu continui să postezi tâmpenii, doar pentru a-ți crește rank-ul. De ce te coafează pe tine grija de punctaje?
Încă o dovadă a faptului că activezi pe site doar pentru medalii laughing
Grow up! și ia-o și pe NOname cu tine, poate mai găsește ceva maturitate pe traseu laughing Ar fi ceva "star trec" laughing

anonim_4396

Oh, daca nu scriai comentariul asta nu mai pareai cul fata de o pustoaica de 14 ani sad.

| Dumnezău a răspuns:

Pentru ca lumea nu vrea ca Dumnezău sa ajunga userul anului prin epicitatea dumelor lui!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Dumnezău):

Şi mă rog, de când se ajunge userul anului pe puncte?

| Dumnezău a răspuns (pentru anonim_4396):

Sunt Dumnezău, ajung cu chenar azorel fixat intre laturile meclanului cu/pe ce vreau eu. smug

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Se vede ca suntem fraţi, nu big grin? Unul mai nefe decât celălalt.

| justitiarul a răspuns:

Jelli amico nu-ti mai ajung nici punctele acum? N-o fi Kron sfant dar nici matale nu esti zana buna.Aminteste-ti ce smiorcaieli trageai acum cateva saptamani cand erai la un pas de suspendare.Mai frate ce uita omul,de la mana pan' la gura! Eu as vrea ca tie, timp de cateva luni sa nu ti se mai acorde niciun punct sa vedem cate ore ai mai rezista pe site.
Si ca sa iti raspund la intrebare, nu, nu cred ca amuzantele ar trebui punctate.

| Dumnezău a răspuns:

Nu-mi plac poneii, eu prefer meduzele.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru justitiarul):

Nu iti raspund, ca este peste puterea ta de intelegere. Esti doar un troll din cate vad, si chiar daca ma crezi sau nu vrei doar sa ma superi. Nu iti ofer satisfactie, hai ''succesuri''.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iti raspund

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai vrei puncte? Nu stiu de ce de la voturile "amuzant" ca nu esti asa amuzanta!
In locul tau as cere asta pentru stupid si nefolositor! Te-ar ajuta sa cresti in rank enorm si ai fi cea mai populara! Uite de ce:
http://i.imgur.com/ev4mf.jpg
http://i.imgur.com/oexnG.jpg
http://i.imgur.com/wytkd.jpg
Asa ca, na! Eu ti-am dat doar un sfat! :D

anonim_4396

Pff, deja ma enervez. Cum sa va fac sa intelegeti ca nu sunt pentru puncte aici! Nu mai rezist, mor, imi vine sa dau cu pumnul in ceva de neeervi! Nu, nu spun asta ca sa te impresionez, doar lasati-ma naibii in pace cu totii, nu ma mai acuzati atat pe nedrept!
Eram curioasa de cum au gandit distribuirea punctajului! Atat! Chiar nu mai am voie sa intreb nimic pe site-ul asta?

| Dumnezău a răspuns:

1.Si daca le stiu pe toate, ce, faci o criza de epilepsie?!
2.Nu e surubelnita cu cap, e doar Jesus ascultan metal pe Golgota.
3.Ai vrut sa fii sarcastic? Ca nu prea ti-a iesit, cabalino!
4.Ai un ''ceea ce se vrea amuzament'' de toata jalea.
5.No,you don't win, you just suck one juicy, black dick.Congrats! thumbs up

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mda, acum editezi ca sa ma faci sa ma simt proasta.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Amuzamentul este parțial de calitate!
Pa, pa.

| KOore a răspuns:

Stiam ca esti obsedata de TPU da nu credeam ca o sa ajungi sa te smiorcai pentru mai multe puncte. Nu-ti mai ajung?(vorba justitiarului)

| justitiarul a răspuns (pentru anonim_4396):

Jelli nu are cum sa "te faca", tu asa esti!
Tu de ce ai editat raspunsul in care mi te adresai cu"justi ce dor mi-a fost de tine"facandu-ma troll? Vezi ca ma superi si ma simt ranit!
Auzi? Daca eu sunt troll tu cu MyImmortal ce sunteti?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru justitiarul):

Am zis că e de prost gust şi am zis să o las moartă cu exprimarea aia, tihihi, apreciază măcar că m-am corectat.
Aud. MyImmortal pare un tip pe care nu prea îl sufăr pentru că încearcă să pară mai inteligent decât ar fi şi tânjeşte după chenarul ăla, lucru evident de altfel. Sau după atenţie, dacă a copiat un troll de succes. Nu mă compara cu ăla. Eu sunt cine sunt, nu are rost să îţi dau explicaţii că pari a avea idei fixe.

P.S: M-am uitat de curiozitate să văd cum votezi. Şi m-am găsit şi eu pe acolo, tihihi, şi mă simt stupidă acum, uite ce mi-ai făcut că plâng deja :(.
Mi-ai dat stupid fix unde eram votată cel mai mult abuziv. Uite, cu postarea mea de aici ce ai avut? Susţii agramaţii;;)? http://www.TPU.ro/......a-pe-cine/

| justitiarul a răspuns (pentru anonim_4396):

Jelli invata sa dai si tu un link asa cum trebuie ca ala nu se deschide! Si ce te mananca pe matale sufletelul cum votez eu? Votez exact cum consider ca merita fiecare.
Depinde despre ce agramati vorbesti. Daca le-a scapat o litera dar ideea era buna nu ma impiedic de asta.Tu vrei sa spui ca nu gresesti niciodata?