Ar fi mult mai indicat sa oferi raspunsuri la obiect si nu sa faci chat la o intrebare. Te poti folosi de chat sau de mesajele private pentru asemenea lucruri.
Nu sanctionam glumele, dar daca gasesti intrebari nepotrivite, mai bine le-ai raporta.
Legat de incalcarea regulilor, in functie de gravitate, putem sa dam avertizari sau sa stergem direct conturi.
Alexandra - TPU
Dar cu atatea minti luminate pe aici nu se poate implementa un chat?
Sa fim seriosi! Intrebarile ca intrebarile... dar ar fi bine sa ne si cunoastem intre noi, cei care trecem prin intrebari cu referate si teme pentru acasa pentru a nu scapa oamenii care au nevoie de un raspuns decent?
Just a thought.
Have Fun
Avem chat. Acolo la "Discuta live", doar că sunt toți puberii acolo, care intră să pună muzică proastă și să se înjure reciproc.
Taci ma, de ce i-ai spus?
Stiam de ala dar...
Aia e o caricatura de chat.
Pai asta am spus si eu mereu, ca asta e un site de socializare. Da' pe vremea aia, Raluca, nu si nu, ca cica e site de ajutor si dat cu parerea Acum, incet incet, na ca au inceput sa recunaosca si adminii
Dar ESTE un site de socializare... daca il cauti dupa topic pe google, la socializare apare. La educatie nu prea, iar la intrebari si raspunsuri, dupa wikipedia si softpedia te baga aia direct in forumuri. Sau e un forum de socializare care nu te lasa sa socializezi din motive obscure, naiba stie!
Pai da, da' adminii inca nu stiu asta
Mereu am zis c-ar fi mișto un forum TPU. Un forum în toată regula. Dar îți dai seama că toată activitatea s-ar muta în direcția aia și vechiul TPU, ce se dorea și se dorește site de întrajutorare, și-ar da duhul.
Hai, sa fim seriosi... daca cauti Dex-ul dupa definitia "intrajutorarii" te crucesti! De la Caritas la FNI, numai TPU lipsea de acolo...
Probabil sunt niste administratori mai simpli... asa... cum era filmul ala? Basic Instinct parca.
Ionut299273 întreabă: