| AvalohAlyn a întrebat:

De ce stati pe TPU? Ce va place la acest site cel mai mult?

28 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Sa imi ofer ajutorul si sa ajut acolo unde pot si ma pricep.
Imi place acest concept si uite asa mai uit de necazurile mele.
O zi bunahappy

| T0T a răspuns:

Probabil uneori lipsa de ocupație, dorința de a ajuta dar și unii oameni care sunt deosebiți.

| Fatamuntilor a răspuns:

Din obisnuinata, din dorinta de a socializa si nu in ultimul rand de da un sfat acolo unde ma pricep.
Ce imi place? Se poate si mai bine!
Ce NU imi place? NU pot spune ca ma impusca Cristina laughing

| RainmakerX a răspuns:

Simplu.

★Imi place sa ajut lumea.
★Imi place sa scriu.
★Nu am nimic mai bun de facut.
★Mi se pare amuzant, mai ales pe la T/A.
★Intalnesc fel si fel de oameni.
★Cateodata imi fac prieteni.
★Vorbesc cu diverse persoane, despre diverse domenii.
★Aici nu te judeca nimeni.
★Ma plictisesc intrucat toti prietenii sunt plecati pe cine stie unde in vacanta *la bunici de exemplu*.

...

| KamaSutra a răspuns:

Simplu

∞ Din plictiseala
∞ Imi place sa ajut oamenii
∞ Sunt multe persoane deosebite aici si cam de-asta am ramas
∞ Poti spune ce vrei fara sa te judece cineva
∞ Mi-am facut prieteni aici

| KillMePlease a răspuns (pentru KamaSutra):

nu m-am putut abţine
" Poti spune ce vrei fara sa te judece cineva" --- serios? laughing atunci care era depresiva/etc. aici, ha?
o, kama-kama...

| KamaSutra a răspuns (pentru KillMePlease):

Mi s-a cerut parerea si am spus-o happy

da' normal... laughing
asta tot a judeca se cheamă thumbs up
kama tot kama e...
app, îşi avea rostul acel " happy "? cam în fiecare răspuns tu eşti gen : big grin happy puppy dog eyes
vrei să-mi spui că tu tătă ziua eşti aşa? "big grin"
nu te doare şi pe tine faţa ceva?
aa, staai. dddăă.
am uitat că le pui acolo din cu totul alte motive...

De fapt, da, toata ziua sunt asa
Motivele alea de care vorbesti tu, nu le stiu si nici nu vreau a le stiuwinking

săraca...
eu zic că le ştii prea bine, da' doar nu m-ai aproba aici unde vede tătă lumea, mai bine hai să bârfim aici unde vede toată lumea, nu-i aşa, kama?
da' parcă-mi amintesc că te plângeai amu' câtva timp : "ce păcat că sunt aşa multe certuri/ etc." --- hai nu zău hypnotized deci, chiar îmi place de tine. te cerţi cu alţii/ sau îi bârfeşti urmând să te cerţi cu ei şi când vine vorba de ceva... kama e îngeraşa poporului şi ei nuuu-i plac certurile, nnununu.
oricum, pălăvrăgesc prea mult. acum probabil ţi-s antipatica sau ceva şi ori nu vrei să te gândeşti că poate am şi eu puţină dreptate în ce zic, ori nici nu vrei să citeşti ce am scris.
da' faza îi următoarea, kama: okay, "bârfeşti" odată...că na... te-o supărat unu/ una şi începi a spune ce ţi-a făcut. dar eu nu-mi amintesc să mă fi certat urât cu tine (pentru că m-am abţinut uneori de la comentarii, da' mă rog), ba chiar te-am şi ajutat odată când păreai tu a fi extrem de tristă, dacă-ţi mai aminteşti asta. atunci problema ta cu mine care e? ţie dacă-ţi zice cineva "nu mai vorbi cu x că-i naşpa, prost, etc" chiar asta faci? asta ar fi cam singura chestie valabilă, ţinând cont că noi două nici nu prea am vorbit.
dacă ai chef să-mi răspunzi, okay, dacă nu, okay, nu-i mai facem chat omului la întrebare.

Nu am vorbit pentru ca nu ai vrut...mai demult cand mai aveai un dram de zambet,te-am rugat sa-mi spui ce ai si nu ai vrut...

da,adevarat,nu-mi plac certurile dar cand cineva si-o cere, trebuie sa i-o dai...
m-ai ajutat, recunosc, singura care m-a ajutat cel mai mult, singura chestie care ma deranjeaza este ca de cand ai venit pe site te-ai schimbat foarte mult, la inceput erai vesela si radeai, iar acum esti trista si nu inteleg de ce thinking

dacă nu mai folosesc " laughing " " rolling on the floor " nu înseamnă că eu nu râd de fapt. uneori, când chiar îi ceva amuzant, nu uit să folosesc " laughing "/ "=]]"/ "rolling on the floor"
stai că p'asta n-am prea priceput-o. să zicem că îs mai tristă şi nu ştiu ce (((oi fi mai tristă ca atunci, dar nu depresivă şi alte treburi pe care le-am mai văzut pe aici cuviinţate la adresa mea. pe voi ce vă face să credeţi că un om e fericit pe TePeU? emoticonurile în exces? ))), preferi să mă bârfeşti ((( poate ai motive, nu zic nu. ce ştiu eu? poate ţi-am omorât odată câinele-n somn şi ai prins ură pe mine¿ ))) decât să-ţi vezi de prietenii tăi de pe TePeU, să mă laşi în pace dacă ţi-s antipatică, eventual să-ncerci să mă ajuţi dacă tăt zici că-s aşa tristă şi alte chestii?
nu ţi-am cerut să fim bff şi alte treburi, am vrut doar să aflu ce ai cu mine, eventual să lămuresc nişte aspecte.
revin la "depresia" mea. poate am fost odată mai supărată, okay. cum poţi să te legi de cineva pe motiv că-i supărat, ţinând cont că şi tu ai avut o perioadă de tristeţe (mai scurtă sau mai lungă)? atunci când erai tristă, era okay dacă se trezea cineva "kama e aşa depresivă, o, vai, îi mai lipseşte şi o doagă şi vorbeşte şi chestii fără sens haha nu mai vorbiţi cu ea. e o ratată"? te-ntreb doar. nu că aş fi acum supărată, da' şi mai de mult am observat că nu mă prea agreezi.

Nu-l luam in seama pe acel cineva, fiindca nu stie el ce se intampla cu adevarat cu mine.

Mai bine, ne-am ignora reciproc decat sa avem conflicte...

okay, pa.

Pa pa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai, ex-minion, ziceai ca te cari. Iar iti plimbi hoitul pe site.

| AvalohAlyn explică (pentru anonim_4396):

Urat n-am ce zice. daca iti plac trenurile de ce nu te arunci in fata unuia?happySa simti puterea unui tren pe creierii tai mucegaiti.

| anonim_4396 a răspuns (pentru AvalohAlyn):

Uite o dovada ca Dumnezeu exista! Omul a supravietuit.
https://www.youtube.com/watch?v=5_-US8e61-E

| AvalohAlyn explică (pentru anonim_4396):

Nu imi prea place sa jignesc dar cine ma jigneste are acelasi tratament de la mine.happy

Da. Dumnezeu exista si exista si miracole.

| anonim_4396 a răspuns (pentru AvalohAlyn):

Blah blah blah. Taci naibii si da-mi ignore.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Apropo, eu de aia stau pe TPU. Mai terorizez cate un user.

| nlko a răspuns:

✰Imi place sa ajut oamenii.
✰Uneori, din plictiseala.
✰Unele intrebari sunt stupide, dar foarte haioaselaughing

| apz a răspuns:

Afară plouă. Altceva nu am mai bun de făcut. Mai sunt și în concediu.

| Deni237 a răspuns:

Eu nu stau pe TPU, eu stau pe scaun...glumesc laughing) Pai, sincer ii o intrebare foarte buna laughing) Mie imi place foarte mult sa ajut lumea thinking Sa dau sfaturi si alte cele, si ma simt chiar bine cand vad ca am reusit printr-un simplu raspuns sa ajut pe cineva. Si desigur, mai stau pe TPU pentru ca vacanta asta ii naspa rau si n-am ce face uneori laughing Vreau sa-mi mai treaca si mie timpul, probabil cu folos, sa mai socializez, etc.

| Whaveya a răspuns:

Ca imi pot oferi ajutorul voua.

| Eyesblue a răspuns:

1. Amuzamentul pe care ti-l provoaca unele intrebari stupide 2. Poti da sfaturi 3. Primesti sfaturi de la ceilalti care te pot ajuta cu o problema.

Întrebări similare